(video) Ai iubit vreodată pe furiș? Regăsește acele momente în noul videoclip lansat de Pasha Parfeni

pf

Ai iubit vreodată pe furiș? Ai trăit clipele în care adrenalina dă peste margini și-ți pare că inima ta va exploada de cât de tare pulsează în momentul când vezi persoana dragă? Dacă aceasta este forma de iubire pe care o trăiești, nu ești singur, iar Pasha Parfeni ți-a pregătit o melodie nouă, „Hoții”, special pentru tine și povestea ta.

Lumea nu este așa simplă cum pare la prima vedere. Cele mai interesante lucruri se întâmplă atunci când nu ne așteptăm; ele nu încap în stereotipuri și descrieri, și rămân ascunse , ferite de păreri, judecăți și scenarii străine.

Deschide Tinder-ul ca să vezi cum e dragostea dincolo de pozele cu zâmbete false de pe Instagram și Facebook”, a spus Pasha Parfeni.

Pasha Parfeni ne surprinde și de această dată cu un nou videoclip, desprins parcă din filmele hollywoodiene. Filmarile au durat 3 zile și au avut loc în Chișinău, iar rezultatul sparge orice tipar, în materie de producții video.

Spre bucuria și nerăbdarea fanilor, Pasha Parfeni promite să revină vara aceasta încă cu câteva piese. Va urma ceva grandios și elegant, iar nouă nu ne rămâne decât să așteptăm următoarele realizări ale artistului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente