(foto) Are doar opt ani și a luat marele premiu la Concursul Internațional de Pian din Italia. Cum s-a remarcat tânăra din Moldova

1ct

Cathérine de Caraman este elevă la Liceul Republican de Muzica „Ciprian Porumbescu” din Capitală. Deși are doar opt ani, mica pianistă a reușit să înregistreze mai multe succese la nivel național, dar și internațional. Recent, Cathérine s-a întors acasă cu marele premiu de la Concursul Internațional de Pian din Italia.

Cathérine de Caraman a concurat cu cei mai buni tineri pianiști din 27 țări din întreaga lume. Cei peste 200 de tineri s-au întrunit la concursul internațional de pian „Citta di San Dona di Piave”, acesta fiind considerat unul dintre cele mai prestigioase evenimente muzicale din Europa.

3ct

Tânăra a uimit cu un recital de pian pe scena faimosului Teatro Metropolitano Astra, iar în rezultat Cathérine a obținut locul 1 absolut și Grand Prix -CUPA Concursului Internațional de Pian din Italia.

Prestația tinerii la concurs o puteți urmări AICI!

2ct

Cathérine este câștigătoarea mai multor concursuri internaționale din România, Rusia, Cipru și Franța. Rezultatele sale au fost remarcate și de ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, care a numit-o Ambasador cultural al Republicii Moldova.

cath

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente