Echipele Paris Saint Germain, Borussia Dortmund și Arsenal și-au găsit antrenori pentru noul sezon. Lucien Favre, Unai Emery și Thomas Tuchel au fost selectați pentru a antrena echipele în următorul sezon.

#Lucien Favre

lucian-favre-ogc-nice-11-1505112401

Borussia Dortmund a semnat un contract de doi ani cu elvețianul, Lucien Favre, care antrenat-o până în prezent pe Nice. Favre a mai antrenat echipele germane: Hertha Berlin şi Borussia Monchengladbach și are în palmares două titluri de campion al Elveţiei, cucerite cu FC Zurich.

Borussia Dortmund are opt titluri de campioană a Germaniei, ultimul cucerit însă în 2012.

#Unai Emery

unai-emery

Unai Emery, îl va înlocui pe Arsene Wenger  la conducerea clubului Arsenal. Înainte de venirea sa la PSG cu care a câştigat un titlu de campion şi patru cupe naţionale, Unai Emery a condus-o cu succes pe FC Sevilla, cu care a cucerit de trei ori trofeul Europa League în trei sezoane.

Arsenal se află în căutarea unui antrenor pentru prima oară în 22 de ani, după ce Arsene Wenger a anunţat că va renunţa la funcţia sa.

#Thomas Tuchel

nintchdbpict000286479871

Thomas Tuchel este noul antrenor al lui Paris St. Germain, acesta a  semnat un contract pentru doi ani cu campioana Franței.

De-a lungul carierei, Thomas Tuchel le-a pregătit pe Mainz (2009-2014) şi Borussia Dortmund (2015-2017). Pe banca galben-negrilor a cucerit singurul trofeu al carierei, Cupa Germaniei, în sezonul 2016/17.