Antrenorii de fotbal Lucien Favre, Unai Emery și Thomas Tuchel au semnat contracte noi. Ce echipe au ales aceștia

collage antrenori noi

Echipele Paris Saint Germain, Borussia Dortmund și Arsenal și-au găsit antrenori pentru noul sezon. Lucien Favre, Unai Emery și Thomas Tuchel au fost selectați pentru a antrena echipele în următorul sezon.

#Lucien Favre

lucian-favre-ogc-nice-11-1505112401

Borussia Dortmund a semnat un contract de doi ani cu elvețianul, Lucien Favre, care antrenat-o până în prezent pe Nice. Favre a mai antrenat echipele germane: Hertha Berlin şi Borussia Monchengladbach și are în palmares două titluri de campion al Elveţiei, cucerite cu FC Zurich.

Borussia Dortmund are opt titluri de campioană a Germaniei, ultimul cucerit însă în 2012.

#Unai Emery

unai-emery

Unai Emery, îl va înlocui pe Arsene Wenger  la conducerea clubului Arsenal. Înainte de venirea sa la PSG cu care a câştigat un titlu de campion şi patru cupe naţionale, Unai Emery a condus-o cu succes pe FC Sevilla, cu care a cucerit de trei ori trofeul Europa League în trei sezoane.

Arsenal se află în căutarea unui antrenor pentru prima oară în 22 de ani, după ce Arsene Wenger a anunţat că va renunţa la funcţia sa.

#Thomas Tuchel

nintchdbpict000286479871

Thomas Tuchel este noul antrenor al lui Paris St. Germain, acesta a  semnat un contract pentru doi ani cu campioana Franței.

De-a lungul carierei, Thomas Tuchel le-a pregătit pe Mainz (2009-2014) şi Borussia Dortmund (2015-2017). Pe banca galben-negrilor a cucerit singurul trofeu al carierei, Cupa Germaniei, în sezonul 2016/17.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente