Începem săptămâna frumos cu recomandările #diez. Cele mai bune evenimente pentru ziua de marți, 22 mai

KOXP8AGEBH
Foto: Rawpixel.com

Suntem în luna mai, afară e soare, iar în calendar ne așteaptă o mulțime de evenimente frumoase. Chiar dacă e început de săptămână și sunteți presați de timp la studii sau muncă, dacă vă străduiți, reușiți să găsiți timp pentru momente frumoase, care totodată vă pot relaxa. Vedeți câteva evenimente bune mai jos:

#Spectacol-lansare a Operelor Netăcute „Inscripții pe etern”

Biblioteca Națională a Republicii Moldova vă invită la un spectacol-lansare a Operelor Netăcute „INSCRIPȚII PE ETERN” intitulat „LITERĂ DIN DUMNEZEU” ce va avea loc la 22 mai 2018 ora 16:00. După un cincinal de trudă au fost scoase de sub tipar toate cele 9 Volume de Opere Netăcute cu titlul general: „INSCRIPȚII PE ETERN”, autor TRAIAN VASILCĂU (TRAIANUS).

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#Zilele Carierei, 2018 (ASEM)

Timp de 3 zile (22-24 mai) în ASEM va avea loc evenimentul Zilele carierei, care include: 2 târguri de job-uri, internship și programe educaționale; 5 ateliere de lucru și training-uri; 1 concurs pentru student și 2 sesiuni de network cu absolvenții și studenții de success.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Ședința Top Toastmasters din 22. 05. 2018

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership. Pentru data de 22 mai 2018 se pregătește o ședință deosebita. Ești invitat și tu te alături de organizatori ca să învățați împreună.

Vezi mai multe detalii despre eveniment AICI!

#Descoperă cele 7 Nuanțe ale Vinului Rosé

Este cel mai bun moment al anului pentru a descoperi Rosé-ul tău preferat. Ești invitat marți 22 mai, în incinta Cafenelei PROPAGANDA, la cel de-al 7-le Seminar cu Sommelierii „7 Nunțe ale Vinului Rosé”.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#DEADPOOL 2 ÎN 2D

Desfigurat de atacul unei bovine și părăsit de… simțul gustativ, Wade Wilson are aspirații înalte: vrea să devină cel mai „hot” bufetier al cafenelei în care lucrează. Căutând savoarea vieții, dar și un aparat care l-ar putea ajuta să călătorească în timp, Wade trebuie să-și croiască drum printre ninja, temuți mafioți japonezi yakuza și… câini în călduri. Va înțelege, până la urmă, care sunt lucrurile cu adevărat importante: prietenia, familia, gustul și acea mult râvnită cană de cafea cu titlul „Cel mai bun amant”.

Mai multe detalii despre film și bilete găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente