Alexandra Can și-a exprimat votul. „Succesul meu va fi succesul oamenilor”

sarearvge

Alexandra Can, Candidata Partidului Național Liberal, și-a exprimat votul. Candidata a votat pentru profesionalism și pentru integritate morală, pentru un oraș cu cetățeni fericiți.

Alexandra Can este economist de profesie, directorul general al întreprinderii „Artima” SA. A deținut mai multe funcții înalte în instituții publice centrale și locale, inclusiv funcția de ministră al industriei și comerțului. Deține și în prezent unele funcții, inclusiv în asociații profesionale, scrie IPN.

„În democrație aleg cetățenii. Cetățenii, dacă se lasă atrași de persoane fără calități umane, persoane neprofesioniste, au de suferit în viitor. Dar prin votul pe care îl oferă astăzi se responsabilizează. Succesul meu va fi succesul oamenilor. Eu voi rămâne doar cu munca cu abnegație și cu dăruire de sine pentru a demonstra că se poate. Indiferent de alegerea pe care și-o face fiecare cetățean, rog toată lumea să iasă la vot și le mulțumesc pentru că mi-au dat ascultare și am putut vorbi în fața lor. Poate că e o lecție pentru viitor”, a notat Alexandra Can.

În cursa electorală pentru șefia capitalei s-au înscris 11 candidați. Pentru ca alegerile să fie validate, cel puțin o pătrime din alegatori trebuie să se prezinte la urnele de vot.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente