(video) A fost lansat trailerul pentru noua versiune a serialului „Charmed”. Cine sunt actrițele și când va avea loc premiera

serial

Pe canalul YouTube The CW a apărut trailer-ul pentru serialul „Charmed”. Acesta reprezintă un „restart” pentru vechiul și cunoscutul serial cu același anume, care a fost difuzat din anul 1998 până în 2006.

Ca și în versiunea originală, acțiunea are loc în jurul a trei surori, care obțin puteri magice și încep să lupte împotriva răului. În noul serial, eroinele au nume noi: Macy – are capacitatea de a muta obiecte, Mel – oprește timpul și Maggie – poate citi gândurile. Principalele roluri din serie sunt jucate de actrițele din America Latină Madeleine Mantock, Meloni Diaz și Sarah Geoffrey, scrie esquire.ru.

Potrivit creatorilor seriei, noile eroine „vor lupta împotriva demonilor, vor submina fundamentele patriarhiei și vor sprijini legăturile familiale.”

Premiera serialului este preconizată pentru toamna anului 2018.

Mai jos urmăriți primul trailer al acestui serial:

Charmed este un serial televizat cu o durată de opt sezoane, care a apărut în perioada 1998 – 2006. Filmul prezintă povestea a trei surori (Prue Halliwell, Piper Halliwell și Phoebe Halliwell), care se descoperă a fi vrăjitoare și se dedică apoi protejării oamenilor inocenți de către demoni și vrăjitori. Pe parcurs una din surori (Prue Halliwell) moare și în film apare o alta soră de-a lor, Paige Mathews.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente