Recomandări #diez: Evenimente pe care să nu le ratezi în ziua de joi, 17 mai

Evenimente joi 17 mai

Ziua de joi aduce multe eveniment care te vor face să uiți de rutina zilnică și să petreci frumos și util timpul. Echipa #diez a selectat câteva evenimente pentru tine și prietenii tăi.

#Târgul locurilor de muncă şi stagiilor de practică

UTM Loc de muncă

Ediția-2018 a Târgului locurilor de muncă şi stagiilor de practică oferă șansa reală să obții o carieră profesională de succes după absolvirea facultății. Studenții sunt așteptați să participați la eveniment pe 17 mai 2018, ora 9.30-12.30, str. Studenţilor, 9, campusul universitar Râşcani, blocul de studii nr. 5. La Târg studenții vor avea posibilitatea să comunice direct cu reprezentanţii a peste 100 de companii participante cărora le veți putea prezenta CV-urile completate în prealabil. Model de CV vezi AICI.

#CuMINTE la BAC 2018

kmjnyhbtg

În zilele de 14, 15, 16 și 17 mai, de la 19:10 până la 20:00, împreună cu profesori și reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare, TRM pune accentul pe cele mai importante aspecte ale examenelor la: Limba și Literatura română, Limbi străine, Matematică, Examenele la alegere. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Pub Quiz

Quiz Valeria Co

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#Ziua de donare voluntară de sânge

Ziua de donare a sângelui Ciocana

Administraţia IMSP AMT Ciocana a lansat un apel către toată populaţia din sector, care doresc să-şi exprime solidaritatea faţă de cei, care au nevoie de sânge şi binevoiesc să salveze o viaţă. Un donator trebuie să știe: greutate corporală minim 50 KG, TA maximala 180 mm/Hg, minimala 100 mm/Hg; valoare hemoglobinei nu mai mica de 125 g/l, lipsa maladiilor acute sau acutizarea maladiilor cronice. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#DEADPOOL 2

Kim-sa-nowi-bohaterowie-zaprezentowani-w-zwiastunie-filmu-Deadpool-2

Desfigurat de atacul unei bovine și părăsit de… simțul gustativ, Wade Wilson are aspirații înalte: vrea să devină cel mai “hot” bufetier al cafenelei în care lucrează.
Căutând savoarea vieții, dar și un aparat care l-ar putea ajuta să călătorească în timp, Wade trebuie să-și croiască drum printre ninja, temuți mafioți japonezi yakuza și… câini în călduri. Va înțelege, până la urmă, care sunt lucrurile cu adevărat importante: prietenia, familia, gustul și acea mult râvnită cană de cafea cu titlul “Cel mai bun amant”.

deedpool 2 2 imag deedpool 2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente