Localurile din Chișinău unde poți urmări marea finală Eurovision 2018 de la Lisabona

1

Eurovision este un concurs muzical cu tradiție, acesta se desfășoară încă din 1956 fără întrerupere. Și în anul acesta Moldova a reușit să se califice în marea finală grație trupei DoReDos, care au încântat publicul și jurații din a a doua semifinală cu piesa My lucky day. Mai multe localuri din Chișinău vă invită să vizionați și să susțineți, sâmbătă, 12 mai, începând cu ora 22.00, interpreții autohtoni. Mai jos găsești câteva propuneri unde poți merge și viziona împreună cu prietenii marea finală Eurovision 2018.

#1. Grădina publică Ștefan cel Mare

Finala competiției muzicale europene Eurovision 2018 va fi transmisă LIVE din Grădina publică Ștefan cel Mare. Evenimentul face parte din seria de activități din cadrul Orășelului European. La ora 22:00 va începe transmisiunea live de la Lisabona. Veniți să-i susțineți pe ai noștri!!!

#2.The York Pub

Azi la The York Pub va fi fierbinte. Începând cu ora 22:00 puteți viziona pe un ecran mare finala Eurovision 2018. Nu uitați să rezervați locuri pentru întreaga gașcă la numărul de telefon 078 155 472. Localul se află pe str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni 45. Mai multe detalii vedeți aici.

#3. Pivnushka А-95 Restaurant & Karaoke Club


Pivnushka А-95 Restaurant Karaoke Club vă invită să vizionați cel mai așteptat concurs muzical din Europa la ei în local. Confortul și buna dispoziție vă sunt garantate. Ecran mare, sunet calitativ, de asemenea, organizatorii vor crea o atmosferă asemănătoare cu cea din Lisabona. Susține trupa moldovenească!!! Rezervați din timp mesele la numărul de telefon 069778877. Detalii vezi aici

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente