Moldovenii ar putea călători fără vize în Federaţia Saint Kitts şi Nevis. Guvernul a aprobat un proiect de lege în acest sens

826868-marriott-st-kitts

Moldovenii ar putea călători fără vize în Federaţia Saint Kitts şi Nevis. Un proiect de lege în acest sens a fost probat de Guvern în cadrul ședinței de astăzi, 10 mai.

Executivul a aprobat și va prezenta Parlamentului spre examinare proiectul de lege pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Federaţiei Saint Kitts şi Nevis privind abolirea regimului de vize pentru posesorii paşapoartelor diplomatice, oficiale, de serviciu şi ordinare, semnat la Londra la 2 martie 2018.

În urma acestui Acord, moldovenii vor avea posibilitatea să călătorească în Federaţia Saint Kitts şi Nevis fără viză pentru o ședere neîntreruptă sau pentru mai multe șederi a căror durată nu va depăși 90 de zile calendaristice în decursul oricărei perioade de 180 de zile calendaristice. Scutirea de viză nu acordă însă dreptul de muncă în această Federație.

*Federația Sfântul Kitts și Nevis este o țară insulară care se întinde pe două insule din arhipelagul Antilele Mici, între Marea Caraibelor și Oceanul Atlantic. Este cel mai mic stat de pe continentele americane atât din punct de vedere al suprafeței cât și al populației.

saint

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente