(foto) Urmează tradiția, înscrie-te la cea de-a cincea ediție a cursei „Criterium”

1

Chiar dacă Moldova nu este o țară cu vechi tradiții sportive, ciclismul se bucură de o popularitate tot mai mare printre tineri și pasionații de activități sportive în aer liber. Iar cursele de ciclism, care se desfășoară cu regularitate în țara noastră, sunt mai binevenite pentru moldoveni decât oricare campanie de promovare a modului sănătos de viață. 

Duminică, în data de 13 mai, în Chișinău va avea loc cursa de ciclism „Criterium 2018”, un eveniment sportiv de anvergură, care, conform tradiției, își ia startul în Piața Marii Adunări Naționale și se desfășoară pe străzile principale ale Capitalei.

2

Al cincilea an consecutiv, cursa de ciclism „Chișinău Criterium 2018”, care își propune să propage modul activ de viață pentru toată familia, de la mic la mare, va aduna cicliști profesioniști și amatori la curse pe două distanțe: 30 și 60 de km.

Pe lângă cursa de ciclism, la care sunt invitați toți doritorii, va avea loc și Turul Capitalei „VELO FUN”, pe o distanță de 15 km în raza Chișinăului, cu participarea sportivilor profesioniști și amatori din țară și de peste hotare.

3
„Chișinău Criterium” nu este doar un eveniment de divertisment de proporții. Cursa de ciclism are scopul să popularizeze acest sport în rândul oamenilor de toate vârstele, să promoveze avantajele deplasării pe bicicletă și beneficiile pentru sănătate și mediul înconjurător, dar și să încurajeze utilizarea mijloacelor alternative de transport.

De exemplu, în Amsterdam bicicletele ocupă 40 la sută din transportul urban și sunt o alternativă pe măsură la utilizarea autoturismelor și a mijloacelor tradiționale de transport public. Un exemplu european demn de urmat pentru locuitorii Chișinăului și pentru tânăra generație de la noi, care urmează să fie educată în spiritul respectului pentru mediul înconjurător și grijii pentru propria sănătate.

Conform tradiției, rețeaua de farmacii „Hippocrates”, care a devenit un promotor activ al modului de viață sănătos, este partenerul cursei de ciclism „Criterium” și continuă, astfel, să susțină modul sănătos și activ de viață printre locuitorii țării noastre. Toți cei prezenți în Piața Marii Adunări Naționale vor putea găsi cortul „Hippocrates”, unde vor avea parte de un program interesant și interactiv, cu degustări și multe alte surprise plăcute.

4

Toți participanții cursei de ciclism urban vor primi în dar de la „Hippocrates” o cremă din seria produselor de protecție solară marca «Gerovital», iar fiecare participant al Turului Capitalei pe distanța de 30 sau 60 de km va putea degusta produsele izotonice, anticîrcel și vitamine.

Iar cei mai activi în mediul on-line participanți ai cursei, care vor plasa pe rețelele de socializare poze de la eveniment cu personajul Hippocrates, hashtagul #hippocratesfarmacie, #criterium18, vor participa la tombola „Protecţie solară – Gerovital Sun”.

Tot la cortul „Hippocrates” doritorii vor putea să-și măsoare tensiunea arterială, să se cântărească, să afle indicele masei corporale și pur și simplu să profite de sfaturile unor specialiști, care vor contribui la starea de bine a participanților la cursă și vor genera doar emoții pozitive. Și asta – pentru că nu în zadar sloganul rețelei de farmacii „Hippocrates” este „Mereu alături, mereu cu grijă”.

Așadar, duminică, 13 mai, cu începere de la ora 10.00, străzile principale ale Chișinăului se vor transforma într-un adevărat traseu de ciclism. Vino și tu să participi la o nouă ediție a cursei de ciclism „Criterium-2018”, pentru a fi parte a acestui eveniment sportiv de anvergură, la care va domina spiritul competitiv într-o atmosferă de neuitat.

Suntem mii la număr – aderă la noi!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente