Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi în prima vineri din luna mai

APH9IEVD52

Prima vineri din luna mai vine nu doar cu vreme frumoasă, soare și temperaturi generoase, dar și cu evenimente interesante pentru tineri. Echipa #diez a selectat câteva dintre ele, care sperăm să vă trezească curiozitatea și să-și găsească un loc în agenda zilei.

# What we learned and AI

Vino să afli ce este o inteligență artificială și de ce nu ar trebui să-ți fie frică de ea. În plus află ce mai face sănătatea adolescenților din Republica Moldova și cum îți poți aduce aportul pentru a o îmbunătăți. Evenimentul va avea loc la Liceul Teoretic „Principesa Natalia Dadiani”. Detalii, aici.

# UTM Rube Goldberg

Pe 4 mai, poți vedea rezultatul a două luni de lucru a participanților Competiției Inginerești Rube Goldberg. Rube Goldberg este o competiție inginerească care constă în construirea unei mașini Rube Goldberg – un dispozitiv sofisticat care efectuează o sarcină simplă într-un mod complex, incluzând o reacție în lanț. La competiție participă echipe formate din 5 studenți ai Universității Tehnice a Moldovei și câte doi liceeni. Detalii, pe pagina de Facebook. 

# Dreptul la Oportunități

Asociația Studenților în Drept, USM invită studenții la un dialog pentru a identifica oportunitățile de care aceștia pot beneficia în timpul studiilor de licență sau masterat. Detalii, aici. 

# Un Pic De Love

Câștigătorul concursului a devenit Nicolae Morozov, iar lucrarea sa, intitulată „Un Pic De Covor”, a fost reprodusă pe un perete situat pe strada 31 August 1989, 78.  Pe data de 4 mai, va avea loc deschiderea lucrării street-art. Detalii, aici.

# Edu-Art: Invață Să Comunici Altfel

Proiectul „Edu-Art” urmărește să contribuie la formarea unei generații de artiști active din punct de vedere civic și pregătite din punct de vedere profesional, pentru a se realiza în plan național și internaţional. Participarea la aceste traininguri oferă oportunitatea de a învăța cum să-ți gestionezi eficient emoțiile și să-ți dezvolți un comportament de acceptare a diferențelor care există în societate. Detalii, găsiți pe pagina evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente