(foto) Ținute vestimentare din materiale reciclabile. Cât de creativi sunt elevii din Lăpușna la acest capitol

1

Ținute vestimentare din diverse materiale reciclabile. Este vorba de elevii din satul Lăpușna, Hîncești, care au realizat au făcut un exercițiu de modă și de protecție a mediului, în același timp. Aceștia și-au pus creativitatea la treabă și au făcut ținute vestimentare din diverse materiale reciclabile: reviste vechi, pungi din plastic, dar și CD-uri.

„Scopul principal al acestui proiect a fost de a demonstra societății că lucrurile pe care noi zilnic le aruncăm și nu le oferim vreo importanță pot fi transformate, de fapt, în piese vestimentare originale. De asemenea, am promovat ideea reciclării și reutilizarii resurselor”, spune Maria Panaite, președinta Consiliului Local al Tinerilor din Lăpușna și organizatoarea evenimentului, potrivit youth.md.

1

La concurs au participat echipe de la Liceul Teoretic Lăpușna și Gimnaziu Balceana și Pervomaiscoe. Aceștia au muncit aproapte două săptămâni asupra ținutele, iar recent le-au prezentat în cadrul unui eveniment, unde cei mai buni au fost aleși în calitate de câștigători și au fost premiați.

2

3

4

5

6

7

8

9

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente