Recomandări #diez. O listă de evenimente pentru o zi de vineri călduroasă şi însorită

ZPKRNZJG1Z

Vremea frumoasă, cerul însorit şi temperaturile generoase sunt un motiv suficient pentru ca în această zi de vineri să ne adunăm prietenii şi să ieşim la câteva evenimente perfect potrivite pentru un sfârşit de săptămână obositor, Echipa #diez le-a selectat pe cele mai interesante. Sperăm să alegi unul pe plac şi să-l incluzi în agenda ta.

# Lansarea Centenarului Filmului Românesc la Chișinău

Centenarul Filmului Românesc va avea loc vineri, 27 aprilie, ora 17:00 și va fi găzduit de Cinematograful Odeon, Chișinău. În prima seară, de la ora 18.00, va fi proiectat filmul Pădurea spânzuraților, al doilea film din Caravana Centenarului Filmului Românesc. La proiecție vor fi prezenți criticul de film Irina-Margareta Nistor și consultatul cinematografic, Ileana Popovici. Detalii, aici.

# Lansare de carte „Sufletul Viorii Nicolae Botgros”

Biblioteca Națională a Republicii Moldova organizează la data de 27 aprilie 2018 lansarea antologiei „Sufletul viorii Nicolae Botgros”, apărută recent de sub tipar la editura Pontos. Concepție, selectare și îngrijire – Veta Munteanu. Detalii, pe pagina de facebook.

# STEM Discovery Week 2018

STEM Discovery Week 2018 este o inițiativă internațională comună, care invită proiecte, organizații și instituții de învățământ din Europa și din lume să celebreze carierele și studiile în domeniile Științei, Tehnologiei, Ingineriei și Matematicii (STEM/ȘTIM). Sloganul campaniei din acest an – „say yes to STEM” semnifică suportul deschis și dedicat pentru promovarea subiectelor STEM în școală și comunitate, precum și oportunităților de colaborare multilaterale dintre actanții din domeniu. Programul atelierelor, dar și alte date găsiți pe pagina oficială a evenimentului.

# Fashion Cappuccino cu Tudor Plăcintă

Vineri, 27 aprilie, vă puteți vedea cu Tudor Plăcintă la un Fashion Cappuccino în care se va vorbi despre promovarea în mediul online. În cadrul Public talk-ului vom discuta despre: cum să crești vânzările produselor/serviciilor; cum să ajungi pe primele poziții în motorul de căutare Google; cum reclama ta să fie afișată direct celor care caută produse sau servicii ca ale tale; cum să faci publicitate la nivel local / global; cum să promovezi variat prin text, imagine, video, aplicații; cum să plătești doar când vizitatorii dau click pe anunțul tău; cum să targetezi atât publicul, cât și zona căreia îi este destinată promovarea. Detalii, pe Facebook. 

# Ziua Uşilor Deschise la liceul Columna

Instituţia Privată Liceul „Columna” organizează Ziua Uşilor Deschise. Sunt aşteptaţi toţi cei interesaţi de a ne cunoaşte mai bine. Participanţii la acest eveniment vor avea posibilitatea să descopere liceul „pe viu”, să primească răspunsuri la întrebările care-i frământă vizavi de şcolarizarea copilului, chiar de la persoanele cele mai autorizate: viitorii dascăli, membrii echipei manageriale. Detalii, aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente