Recomandări #diez: Evenimente pe care să nu le ratezi în ultima zi de joi din luna aprilie

sgrergetdh

Timpul frumos de afară pare că ne îndeamnă să lăsăm amorțeala în care am intrat în ultimele zile și să ieșim din casă. Echipa #diez îți recomandă câteva evenimente care te vor ajuta să uiți de rutina din ultima zi de joi din această lună.

dfsdvsdv#Pub Quiz în limba română

fxftthrfhr

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Evenimentul va avea loc  pe 26 aprilie, OLD Bus, strada Alexandru cel Bun 83. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Bach Beyond – Signum saxophone quartet

dfsdvsdv

Concertul se înscrie în tradiția festivalului „BACH BEYOND” care prezintă muzica lui Bach fie prin prisma altor genuri, precum jazz-ul, rock-ul etc., fie prin intermediul aranjamentelor pentru unele instrumente care nu existau pe vremea marelui compozitor. În cazul formației SIGNUM este vorba de saxofon. Cei patru muzicienii vor purta publicul într-o călătorie prin muzica lui Bach, dar și a autorilor  contemporani care s-au inspirat din creația lui, în program fiind incluse și aranjamente pentru cvartet de saxofoniști de Steve Reich, David Maslanka și Marcelo Zavros. Concertul va avea loc pe 26 aprilie cu începere de la ora 18:00, pentru mai multe informații accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#Matricea sufletului românesc. Costume tradiționale de sărbătoare

tyjyuj

Joi, 26 aprilie, ora 14.00, în incinta Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, va fi vernisată expoziția Matricea sufletului românesc. Costume tradiționale de sărbătoare din colecția Dianei Toma. Expoziția reunește costume tradiționale de sărbătoare din sec. XIX-XX, provenite din Muntenia, Oltenia, Banat, Transilvania și Moldova. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#RAŢĂ, RAŢĂ ŞI GÂSCAN

gfdb

După ce s-a rănit într-un accident, un gâscoi aventuros este responsabilizat de doi orfani cu ochii mari, în timp ce se confruntă cu pericolele și frumusețea lumii din afară. Eroul nostru, Peng, respinge comunitatea de gâște din care face parte în încercarea de a-și trăi viața în proprii săi termeni. Peng este un gâscoi independent, care ar face mai degrabă orice, decât să se pregătească pentru viitoarea migrare. El crede că este mai bun decât oricine altcineva și își petrece timpul încercând cascadorii nebunești, la viteze și mai nebunești. Dar, după ce a salvat doi pui de rață rătăciți, Chi și Chao, din ghearele unei pisici excentrice și periculoase pe nume Banzou, cei doi îl percep pe Peng ca pe un părinte. Cu o iarnă paralizantă la orizont, Peng este de acord să aibă grijă de cei doi pui din frica că leziunea lui ar putea fi descoperită de Banzou și de alți prădători. În această întâlnire neașteptată, Peng va începe o călătorie frumoasă și periculoasă, iar pe parcurs va înțelege puterea iubirii necondiționate, sub forma a doi pui de rață orfani, care, de asemenea, cresc percepându-l ca fiind cel mai bun tată pe care l-ar putea avea vreodată.

rata iar

#Arsenal – Atletico

srgerg

Semifinalele UEFA Europa League aduce un meci de top pentru seara de joi, 26 aprilie. Echipa Arsenal întâlnește pe teren propriu echipa Atletico Madrid în primul meci din semifinalele Europa League. Pentru că orice gol  marcat poate fi decisiv pentru ambele echipe, acest meci promite a fi unul spectaculos pentru toți iubitorii de fotbal. Pentru mai multe detalii unde acest meci va fi transmis în direct intrați pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente