A fost stabilită data când va avea loc gala de decernare a premiilor Oscar pentru anul 2019

efsvgsrg
Foto: Libertatea

Academia de film americană a anunţat datele-cheie care vor precede cea de-a 91-a gală de decernare a premiilor Oscar, ce va fi difuzată de postul de televiziune ABC pe 24 februarie 2019. Sezonul premiilor cinematografice americane va debuta în mod oficial pe 18 noiembrie, odată cu evenimentul anual Governors Awards.

În 2018, gala Oscarurilor, a fost organizată în prima duminică a lunii martie pentru a nu se suprapune cu ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Pyeongchang din Coreea de Sud, va reveni anul viitor în perioada sa tradiţională – sfârşitul lunii februarie.

Procesul de votare pentru stabilirea nominalizaţilor va începe pe 7 ianuarie şi se va încheia după o săptămână, pe 14 ianuarie.

Nominalizările din 2019 vor fi anunţate pe 22 ianuarie, o dată comparabilă cu aceea din sezonul din 2018, când nominalizările au fost anunţate pe 23 ianuarie.

Însă procesul final de votare a câştigătorilor va începe în 2019 cu o săptămână mai devreme în calendarul Oscarurilor în comparaţie cu sezonul din acest an. Pentru premiile Oscar din 2019, votul final va începe marţi, 12 februarie, şi se va încheia marţi, 19 februarie.

Dineul anual al nominalizaţilor la Oscar va avea loc luni, 4 februarie, iar premiile pentru realizări deosebite ştiinţifice şi tehnice vor fi înmânate pe 9 februarie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente