(video) Premieră în UEFA Champions League. Patru campionate de top din Europei au câte o echipă în semifinală

og-default
Foto: uefa.com

Premieră în UEFA Champions League. Pentru prima oară după aproape un deceniu, patru ţări vor fi reprezentate în semifinalele Ligii Campionilor. Premier League va fi reprezentată de Liverpool, Real Madrid va reprezenta La Liga, Serie A o are în semifinală pe AS Roma, iar Bayern Munchen va reprezenta Bundesliga.

În sezonul 2009/10, Anglia a lipsit, locul său fiind luat de Ligue 1. FC Barcelona, Inter Milano, Bayern Munchen şi Olympique Lyon au format careul de aşi în urmă cu opt ani, scrie digisport.ro.

În cele din urmă, finala, disputată la Madrid, pe Santiago Bernabeu, a fost o afacere între italieni şi germani. Inter a câştigat cu 2-0 în faţa lui Bayern şi a cucerit trofeul după o aşteptare de 45 de ani.

Bavarezii sunt singurii care se regăsesc printre cele mai bune patru formaţii ale Europei şi în actuala stagiune, iar posibilitatea unui ultim act în care adversarul să vină din Italia nu este exclusă.

Prima manşă a semifinalelor se va disputa pe 24 şi 25 aprilie, în timp ce returul va avea loc pe 1 şi 2 mai. Ultimul act din UEFA Champions League va avea loc sâmbătă, 26 mai, pe stadionul NSC Olimpiyskyi din Kiev.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente