(foto) Autobuzele donate de Primăria municipiului București vor ajunge în această săptămână la Chișinău. Pe ce traseu vor circula

d

Cele două autobuze donate de Primăria municipiului București vor ajunge în această săptămână la Chișinău. Anunțul a fost făcut de către Vitalie Butucel de la Direcția Transport a Primăriei Chișinău la ședința săptămânală a primăriei și de primara-general intermiară a Chișinăului, Silvia Radu, într-o postare pe Facebook. 

Șeful interimar al Direcției Transport, Vitalie Butucel a mers astăzi la București pentru a aduce unitățile de transport. „Angajații primăriei Chișinău au ajuns în București pentru a prelua autobuzele Mercedes. În scurt timp, acestea vor intra pe traseu la noi în oraș”, scrie Silvia Radu.

Autobuzele de marcă „Mercedes” au câte 100 de locuri și urmează să circule în orașul Chișinău. Acestea vor fi plasate pe două linii turistice.a aa aaa aaaa

Unitățile de transport vor intra în posesia capitalei în urma unui acord de colaborare semnat la București între Silvia Radu și primarul capitalei României, Gabriela Firea.

Autobuzele donate de municipiul București vor sta la baza înființării unei linii de transport în comun, care va deservi obiectivele turistice şi culturale de la Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente