Ești pasionat de tot ce înseamnă retro? Atunci participă la cea de a doua ediție a festivalului „Mai Retro” la Vatra

vatra-mai-retro-eveniment

Toți iubitorii de tot ce înseamnă retro își dau întâlnire de pe 28 aprilie până pe 1 mai la Vatra! A II-a ediție a festivalului „MAI RETRO” propune un program extrem de bogat și divers, care la sigur va satisface gusturile și preferințele tuturor vizitatorilor, de la copii până la bunici.

Primele două zile ale Festivalului Mai Retro vor fi cele Mai Distractive și Mai Crazy . Muzică și dansuri pe cea mai mare scenă din Moldova, concursuri și jocuri distractive, expoziție de mașini Retro, mașini Off Road 4×4, zgomote de motoare pe două roți, prezentări de modă, distracții pentru copii, discotecă în aer liber în compania tinerilor dj din țară, show culinar, zona colibelor și de picnic.

În paralel cu distracția, show-ul și voia bună, se va promova un mod sănătos și activ de viață. Festivalul MAI RETRO propune pentru data de 30 aprilie – 1 mai un program plin de acțiune și distracții pentru toate generațiile: drumeții în Codri, Cursa cicliștilor, sporturi relaxante, tiroliana, tir cu arcul și cu pușca, aruncarea cu toporul, escalada, workout park, camping, zona pentru copii, discoteca și bineînțeles tradiționalul rug la sfârșitul fiecărei zile a festivalului.

Organizatorii vă îndeamnă să savurați plăcerea de a petrece MAI ACTIV în cadrul festivalului MAI RETRO și să nu ezitați să „degustați” din toate distracțiile pregătite pentru dumneavoastră.

Patru zile de primăvară la Complexul Vatra vor deveni un prilej frumos pentru o promenadă cu bicicleta pentru toți amatorii de ciclism din Republica Moldova. Linia de Start a plăcerii – Chișinău, linia de Finish – Complexul Etno -Cultural Vatra, o destinația perfectă în toi de sărbătoare. Cicliștii vor avea acces gratuit la sărbătoare cu înscriere preventivă prin completarea formularului.

Doritorii de a participa la o drumeție în codrii Moldovei în compania unui ghid profesionist și cu un echipament special, se pot înregistra gratis completând formularul.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!
Bilete online pe afisha.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente