„Este practic imposibil să se întâmple așa ceva în procesul tehnologic”. „Franzeluța” vine cu o reacție la fotografiile postate pe rețelele de socializare

collage

„Franzeluţa” S.A. vine cu o reacţie vizavi de postarea unui consumator pe o reţea de socializare, unde a prezentat câteva fotografii cu o pâine în ambalaj Franzeluţa, în care ar fi găsit un obiect străin. Compania se declară nevinovată.

Potrivit comunicatului Companiei Franzeluța a fost convocată o ședință de urgenţă unde s-a luat legătură cu persoana respectivă solicitând de la el să prezinte probe. „Analizând circumstanţele, probabilitatea ca un obiect străin să pătrundă în aluatul din care se fabrică pâinea este imposibilă. Tehnologia de preparare a produselor de panificaţie parcurge câteva etape de fabricaţie strict monitorizate, iar sistematic, întreprinderea este supusă unor verificări stricte din partea Autorităţilor cu Drept de Control. „Franzeluța” califică acest caz ca pe o încercare de defăimare a imaginii întreprinderii şi a produselor pe care fabrică.”

În acest context, Directorul comercial al Companiei „Franzeluța”, Lilian Zaporojan, a declarat reporterului #diez că „Este imposibil și este o știre falsă. Declar cu toată responsabilitatea. Este practic imposibil să se întâmple așa ceva în procesul tehnologic. Nu cunosc care a fost intenția acelei persoanei (Marin Domente), însă teoretic și practic este imposibil să se întâmple acest lucru. Doar în cazul în care cineva a făcut-o cu rea-voință.”

În aceeași ordine de idei, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor s-a autosesizat și a inițiat verificări la întreprinderea de panificație. Cazul a fost reclamat Direcției Municipală pentru Siguranța Alimentelor Chișinău. La întreprindere a fost delegat un inspector pentru siguranța alimentelor, care investighează cazul. Rezultatele finale ale investigației vor fi făcute publice de către Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor în curând.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente