Apple înlocuieşte gratuit bateriile defecte din anumite modele de MacBook Pro. Care sunt acestea

macbook
Foto: Zoso

Compania americană Apple a anunţat că va înlocui acumulatorii unor modele de MacBook Pro a căror baterie s-a umflat deja sau care prezintă riscul de umflare. Aceste modele au fost produse între octombrie 2016 şi octombrie 2017, iar operaţiunea de înlocuire este complet gratuită.

Problema baterilor necorespunzătoare nu sunt limitate doar la Apple Watch, unele modele de MacBook Pro la fel au această problemă, scrie go4it.ro.

Anumite modele de MacBook Pro cu ecran de 13” şi fără Touch Bar produse în perioada octombrie 2016 şi octombrie 2017, vor beneficia de reparaţie gratuită a acumulatorului, fie că acesta prezintă sau nu probleme.

Apple a identificat componentele necorespunzătoare, care cauza umflarea bateriilor și acum se angajează să le înlocuiască.

Cei care au plătit deja pentru o reparaţie în afara garanţiei își vor putea restitui banii înapoi pentru această operaţiune. Compania va taxa însă reparaţiile în afara garanţiei pentru alte componente care nu sunt conforme şi împiedică înlocuirea bateriei, în cazul acesta singura problemă care s-ar încadra ar fi carcasa îndoită, care nu permite dezasamblarea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente