Participă la Gala Laureaților a Concursului Național de Creație Literară „Scrisoare Mamei” și află cine sunt cei 250 de câștigători

fhty

A IV-a ediție, Gala Laureaților a Concursului Național de Creație Literară „Scrisoare Mamei”, la aceasta vor participa circa 250 de laureați, profesorii și părinții lor, precum și reprezentanții MECC, APL. Concursul s-a desfășurat în perioada 1 decembrie 2017 – 1 martie 2018.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău invită cadrele didactice și elevii din țară, sâmbătă, 28 aprilie 2018, ora 11:00, în incinta Bibliotecii Academiei de Științe a Moldovei.

Concursul are drept scop sensibilizarea societății de a prețui și păstra familiile, de a motiva membrii familiei să comunice mai des, precum și de a descoperi și promova tinerele talente.

Anual la acest concurs participă circa 2500 de elevi din școlile Republicii Moldova și se desfășoară în două limbi (română și rusă), atât pentru elevii claselor gimnaziale, cât și liceale.

Premiile alocate câștigătorilor sunt de la 500 până la 2000 de lei. Toți elevii invitați vor primi cadouri din partea partenerilor și diplome de participare. Lucrările au fost evaluate de 2 jurii (la română și rusă) formate din academicieni, lectori universitari, jurnaliști și scriitori.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente