UPDATE: Ducesa Catherine de Cambridge a născut cel de-al treilea copil, un băiat

kate
Foto: mirror.co.uk

UPDATE: Ducesa Catherine de Cambridge a născut cel de-al treilea copil, un băiat. Ducesa Catherine de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a fost internată, luni, în spitalul St Mary’s din Londra, pentru a naşte cel de-al treilea copil, potrivit sky.com.

Ducesa Catherine de Cambridge a născut cel de-al treilea copil, un băiat. Soţia prinţului William al Marii Britanii, a fost internată, luni, în spitalul St Mary’s din Londra, pentru a naşte cel de-al treilea copil, potrivit sky.com

Informaţia despre cea de-a treia sarcină a ducesei Kate a fost făcută publică pe 4 septembrie 2017, după ce aceasta, suferind de severe greţuri matinale, a fost nevoită să-şi anuleze participarea la un eveniment.

În octombrie, Palatul Kensington, reşedinţa sa oficială, a anunţat că cel de-al treilea copil al ducesei se va naşte în aprilie, în a doua jumătate a lunii.

Bebeluşul va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fraţii săi, prinţesa Charlote, în vârstă de 2 ani, şi prinţul George, în vârstă de 4 ani, tatăl lor, prinţul William, şi bunicul lor, prinţul moştenitor Charles.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente