Contul de Instagram cu cele mai suprarealiste machiaje. Artista se inspiră din visele ei

cont

Sashimi cu somon, urși panda, măști cu auto-portrete și straturi de piele deshumată care scot la iveală găuri negre sunt doar printre puținele motive ce o inspiră pe make-up artist Mimi Choi în a crea iluziile ei absurde, cu o estetică realistă. Lucrările lui Mimi sunt extraordinar de impresionante și aceasta a strâns peste 600 de mii de urmăritori pe Instagram.

Multe dintre ele (cum ar fi un al doilea set de globi oculari, pictat sub ochii reali sau conturări extreme pentru a crea multiple straturi pe față) sunt atât de abstracte, încât par editate digital. Aspectul ciudat și captivant este scos în evidență atunci când artista se filmează cu telefonul. De cele mai multe ori, ea este și modelul creațiilor sale, care implică multă muncă, cu până la șase ore de execuție.

„Prima oară am folosit două produse”, spune Mimi despre primele ei experimentări cu creioane de ochi în alb și negru. „A doua oară, am adăugat un fard de pleoape pentru a scoate în evidență jocul de umbre. Patru ani mai târziu, a devenit ce vezi acum. Ador să fac lucruri ieșite din comun, unicate și într-un fel abstracte, așa am ajuns la arta pe care o fac acum.”

Deși Mimi locuiește în Vancouver, întâmplarea face să se fi aflat la IMATS, unul dintre cele mai mari evenimente de makeup din New York. Ea a colaborat cu Mehron, un brand de machiaje cu o istorie înrădăcinată în machiajul de scenă, de prin anii ’20, pentru a crea unul dintre machiajele ei emblematice.

https://www.instagram.com/p/Bf-2an9Ht3c/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BbgtpVHlh-B/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BZK_2vgl54o/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BYiIDgEHhGj/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BWkG99hlkOL/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BawmktVnxt4/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bc5sKlDHtCh/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bgqw4I0nJ9S/?utm_source=ig_embed

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente