Fii parte a schimbării reale. Participă La YouthSpeak Forum Moldova 2018

cover_photo_final_final-01

YouthSpeak Forum revine la Chişinău pentru cea de-a treia ediţie, care va avea loc pe 12 mai, ora 9:00, Tekwill. În acest an, organizatorii îşi propun să creeze conexiunea dintre persoane din domenii și generații diferite, care vor discuta asupra celor 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă setate de Organizația Națiunilor Unite în anul 2015 drept indicatori a ”unei lumi mai bune” către anul 2030.

Subiectul principal al evenimentului din acest an este axat pe două dintre cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă: „Educația de Calitate” și ”Lucrul Decent și Creștere Economică”. YouthSpeak Forum va întruni speakeri din sectorul public și privat, discuții panel și workshop-uri care vor fi structurate în 3 părți:

Conștientizare: în prima etapă a forumului va avea loc interacțiunea dintre diverși speakeri, lideri ai societății civile, reprezentanți ai afacerilor de succes din Moldova, persoane importante din administrația statului.

Implicare: participanții vor fi grupați în echipe și vor încerca să găsească soluții reale pentru problemele aduse în discuție, căutând diverse metode pentru a pune în practică soluțiile discute.

Acționare: pentru a crea un impact real, ideile se vor transforma în acțiuni concrete. Astfel, grupurile de tineri vor genera noi proiecte și idei care vor fi ulterior implementate.

Pentru a participa la eveniment completează formularul de aplicare.

YouthSpeak Forum este organizat de AIESEC – o rețea globală de tineri, care are drept scop dezvoltarea potențialului de leadership al acestora pentru a aduce un impact pozitiv în societate, cu suportul guvernului Republicii Moldova și a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării în calitate de partener general.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente