#diez îți recomandă o listă de evenimente pentru o vineri călduroasă și însorită

evenimente69
Foto: João Silas

Vremea frumoasă, cerul însorit şi temperaturile generoase sunt un motiv suficient pentru ca în această zi de vineri să ne adunăm prietenii şi să ieşim la câteva evenimente perfect potrivite pentru un sfârşit de săptămână obositoare. Echipa #diez le-a selectat pe cele mai interesante. Sperăm să alegi unul pe plac şi să-l incluzi în agenda ta.

# JAZZ’n Chisinau International Festival | Editie VI

În cele mai bune tradiții jazz-iste, JAZZ’n Chișinău International Festival, adună unii dintre cei mai tari jazz-mani mondiali la Chișinău. Îndrăgitul festival se va desfășura în perioada 17-19 aprilie, la Filarmonica Națională “Serghei Lunchevici”, în fiecare zi de eveniment începând cu ora 19:00. Detalii, aici.

# Vernisajul Vinului

Ediția a Vernisajului Vinului cu genericul „Primăvară, primăvară, mi-amintești a câta oară…” vă va oferi ocazia să descoperiți sute de vinuri de calitate premium, expuse de companiile vinicole autohtone. În debutul serii, fiecare oaspete va fi întâmpinat cu un pahar de vin alb sau rosé, pe care îl vor putea păstra pentru degustarea a celor peste 250 de vinuri tinere și de colecție oferite de cei 50 producători vinicoli autohtoni. Detalii, aici. 

# Lansarea proiectului #MiclePietonală – Actors of Urban Change

Veniți vineri, 20 aprilie, la orele 17.00 în fața Teatrului Luceafărul pentru lansarea proiectului „Veronica Micle – stradă pietonală”. La eveniment veți afla ce înseamnă programul „Actors of Urban Change”, cum a ajuns echipa din Chișinău să fie printre alte 9 orașe din Europa (din 170!), care sunt ideile și propunerile noastre și cum vă puteți implica în acest proces. Detalii, aici. 

# Lansarea romanului „Dulce Infern”

De la muzică la scris, de la „Românii au Talent” la lansarea propriei sale cărți „Dulce Infern”. De această dată, drochianul Vladimir Mânăscurtă își invită cititorii la Chișinău, la lansarea romanului „Dulce Infern”. Reamintim că în 2014, a scris un roman în limba rusă „Cheia Universului” care a avut succes în Rusia cât și la noi în țară. Detalii, pe pagina de facebook. 

# Carla’s Dreams #beretta

Unii dintre cei mai îndrăgiți și controversați artiști din Moldova ajunge acasă cu un show de zile mari! Carla’s Dreams vine cu un super show în care scena se schimbă de la o piesă la alta și publicul este transpus în lumea artiștilor. Detalii, aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente