#diez vă recomandă cele mai super evenimente pentru ziua de joi, 19 aprilie. Fiți cu zâmbetul pe buze și cu oamenii dragi alături

couple-love-water-summer-920×613

Săptămâna trece puțin câte puțin peste ecuator și asta înseamnă că în curând e weekendul. Dar e ok să ne încălzim cu ziua de joi. De aceea, priviți mai jos ce evenimente v-a pregătit echipa #diez. Să aveți o zi frumoasă!

#Jazz&Wine editia V

Geta Burlacu te invită la Jazz&Wine în format „Cantoterapie” și „Vinomeditatie”. Întâlnirea va avea loc pe 19 aprilie, la ora 18.30 la Muzeul Național de Istorie. Tot acolo va avea loc prezentare de vinuri exclusive de la Mileștii Mici.

Biletele pot fi procurate pe iticket.md și la telefonul 069140278. Prețul biletului este 250 lei.

BOOK FAIR 2018. Salon de carte pentru copii și tineret

Cea mai mare rețea de magazine de cărți „Librarius” invită toți tinerii amatori de citit împreună cu părinții săi la cea 22 ediție a salonului de cărți pentru copii și tineret „Book Fair 2018”. Ediția din acest an o să fie una specială și grandioasă, de aceea, am pregătit mii de titluri și autori care vă va aștepta în incinta standului „Librarius”.

Expoziția a pregătit ceva special și pentru părinți:  sute de cărți pentru copii, începând cu cele ilustrate pentru cei mai mici și până la enciclopedii captivante, literatura clasică și literatura artistică. 

Începând cu ora 10, la Moldexpo, toate cărțile pot deveni ale tale!. Pagina evenimentului vezi aici.

#Game On!

De ce ne mai plac jocurile de societate în secolul 21? Pentru că anume ele adună împreună prietenii, cunoști altă lume bună, socializezi și te distrezi. Jocurile sunt noi de fiecare dată când le scoți din cutie.

Locurile și jocurile se oferă pe baza principiului primul venit – primul servit. De aceea, veniți cât mai devreme posibil. Acest eveniment, precum și toate programele organizate de American Resource Center sunt gratuite.

Intrarea la centru se face doar cu prezentarea unui document de identitate: buletin, pașaport, carnet de elev/student, adeverință de naștere, etc. Participanții mai mici de 14 ani, trebuie să fie însoțiți de un adult. La intrare veți fi întâmpinați și escortați de voluntarii ARC. Strada Alexei Mateevici 75, începând de la ora 15.30 până la 18:30.

#Târgul de Imobile 2018

„Targul de Imobile” este organizat cu scopul de a fi expuse Complexe Locative Noi, de la Companiile de Construcție de pe piața imobiliară, pentru cei care sunt în căutare de locuință.„Prime Capital” va fi prezentă la această expoziție pentru a fi la dispoziția vizitatorilor, care nu au suficienți bani pentru procurarea imobilului ales, pregătindu-le oferte avantajoase de creditare.

Evenimentul va avea loc la Moldexpo, Str. Ghioceilor 1. Pagina evenimentului aici.

#Lecturi bune & dialog viu, la Librăria din Centru

Librăriile Cartier vă invită la o seară de lecturi publice și dialog cu scriitoarele Lavinia Braniște, Adina Rosetti și Alina Purcaru Joi, 19 aprilie, la ora 18.15, la Librăria din Centru (bd. Ștefan cel Mare, nr.126) din Chișinău.

#Lavinia BRANIȘTE, (n. 1983, Brăila), scriitoare și traducătoare. Cărți publicate: Povesti cu mine (debut, poeme, Paralela 45, 2006), Cinci minute pe zi (proza scurta, Casa de pariuri literare, 2011), Escapada (proza scurta, Polirom, 2013) si Rostogol merge acasă (literatură pentru copii, ilustrații de Andrei Macesanu, Arthur, 2016), Interior zero (roman, Polirom 2016), Jungla lui Toco (literatură pentru copii, ilustrații de Anca Smărăndache, Cartier, 2017). 
#Adina ROSETTI, (n. 1979, Brăila), scriitoare și jurnalistă. Cărți publicate: Deadline (debut, roman, Curtea Veche, 2010), Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul (literatură pentru copii, ilustratii de Cristiana Radu, Curtea Veche, 2014), De zece ori pe buze (proză scurtă, Curtea Veche, 2015), Cartea Curajului (literatură pentru copii, ilustrații de Alexia Udriște, Curtea Veche, 2016), De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură (literatură pentru copii, ilustratii de Cristiana Radu, Curtea Veche, 2016).
În curs de apariție: Aiurea-n tramvai (literatură pentru copii, ilustratii de Livia Coloji, Curtea Veche).

#Alina PURCARU, (n.1982, București), scriitoare și jurnalistă. Cărți publicate: Rubik (coautoare, roman colectiv, Polirom, 2008), Povești cu scriitoare și copii (coordonatoare, Polirom, 2014), rezistență (poeme, Cartea Românească, 2016), Alte 10.000 de semne/ Otros 10.000 caracters (coordonatoare , Editura ICR, 2017, antologie bilingvă de proză românească).
Cea mai recentă apariție: Catrina și Marele Domn-Somn (literatură pentru copii, ilustratii de Mihaela Paraschivu, Cartier, 2017).

Discuția se va începe la ora 18:15. Pagina evenimentului aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente