(video) Fotbalistul Sebastián Abreu a înregistrat un nou record. De ce acesta a fost înscris în Cartea Recordurilor Guinness

Most-professional-football-(soccer)-teams-played-for-by-an-individual_tcm25-508125
Foto: guinnessworldrecords.com

Fotbalistul uruguayan Sebastian Abreu a stabilit, în aceasta săptămâna, un record mondial. El a semnat un contract cu al 26-lea club din cariera sa, Audax Italiano din Chile. Prin urmare, a fost înscris în Cartea Recordurilor Guinness pentru cele mai multe transferuri. Fotbalistul are 41 de ani și a reușit în 2011 să cucerească Cupa Americii cu echipa națională a Uruguaiului.

El a jucat de-a lungul carierei sale în 11 țări și a purtat maioul următoarelor echipe: Defensor, San Lorenzo, Deportivo La Coruna, Gremio, Tecos, Nacional, Cruz Azul, America, Sinaloa, Monterrey, San Luis, Tigres, River Plate, Beitar Ierusalim, Real Sociedad, Aris, Botafogo, Figueirense, Rosario Central, Aucas, Sol de America, Santa Tecla, Bangu, Central Espanol si Puerto Montt.

Abreu, în vârstă de 41 de ani, a fost internațional uruguaian în perioada 1996-2012, are în activ 70 de meciuri, 26 de goluri, și este al șapte-lea în lista celor mai buni marcatori pentru această echipă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente