#diez vă recomandă o listă de evenimente la care să mergeți marți, 17 aprilie

K30S2STXLF
Foto: Josh Willink

După un șir de sărbători și două mini-vacanțe, lucrurile revin la normal. Vremea devine din ce în ce mai călduroasă și noi vă recomandăm să o savurați la maxim, să vă luați prietenii și să vă distrați la câteva evenimente frumoase.

# ViDEOCHIOȘC: selecție de artă video

Organizatorii au anunțat deschiderea unui nou sezon de proiecții în aer liber la Apartamentul Deschis cu o selecție de artă video dedicată un spectru larg de teme și subiecte sociale. Firul roșu care le unește oscilează între diversele procese de globalizare exprimate în lucrări și coloanele sonore excepționale create de fiecare autor în parte. Producțiile care pot fi văzute, dar și programul lor, îl găsiți pe pagina evenimentului de facebook.

# Recviem pentru Europa, Teatru-Spălătorie

Moldova are o singură posibilitate, și anume să aleagă între Rusia și Europa. Este opinia care a monopolizat spațiul nostru public. Și care identifică orice discurs critic asupra Europei ca fiind o poziție pro-Rusia și viceversa. Privind dincolo de această opinie, Recviem pentru Europa reflectă critic modul în care și-au promovat discursul, politicile, dar mai ales interesele în Moldova instituțiile europene și modul în care acestea au afectat cetățenii Moldovei. Spectacolul este o producție marca „Teatru-Spălătorie” și va fi pus în scenă începând cu ziua de mâine. Detalii, aici.

# Ședința Top Toastmasters

Top Toastmasters Club este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership. Pentru data de 17 aprilie 2018, echipa planifică o ședință deosebită. Dacă vrei să înveți să ții un discurs bun, să scapi de emoții și să înveți cum poți să devii un lider bun, află toate detaliile pe pagina evenimentului.

# Master Class Debo Ray

Debo Ray vine la Chișinău în cadrul Festivalul de Jazz, iar marți, va susține un masterclass pentru studenții de la AMTAP. Intrarea este liberă, dacă vrei să mergi, află toate detaliile, AICI.

# Celta – Barcelona

Iar dacă sunteți pasionat de fotbal și vreți să vizionați seara o meci, puteți urmări jocul dintre Celta și Barcelona, care va fi transmis în direct în mai multe localuri din Chișinău. Detalii, aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente