(video) Experiment cu un final neașteptat. Ce surpriză l-a așteptat pe gamerul Dorin, după ce l-a cunoscut pe Samir, tânărul în etate din Chișinău

gfgf

Programul social 60plus continuă seria de experimente „60plus – O ISTORIE” prin lansarea celui de-al cincilea videou. De data aceasta protagoniștii sunt cel mai popular gamer din Moldova, Dorin Gorobivschi, și un bărbat 60+, căruia îi plac maşinile. Ce a ieșit din această aventură, vedeți mai jos.

Acest experiment constă în faptul că nimeni dintre participanți nu cunoaște cu cine se va întâlni, nu știe câți ani și ce ocupație au fiecare.

Dorin este pasionat de gaming. Are o experiență de 20 de ani de jocuri video, cu peste 30 de mii de ore petrecute în fața ecranului. Pe cealaltă parte îl avem pe Samir Aliev pasionat de maşini şi Remarque. Ce interese comune pot avea acești doi oameni străini?

Vedeți în videoul de mai jos.

Video-urile au ca scop să surprindă şi să schimbe percepția publicului despre oamenii vârstnici prin ilustrarea situațiilor în care persoane de diferite vârste conlucrează armonios pentru a crea ceva neobişnuit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente