Nu știți ce să faceți duminică, 15 aprilie? #diez vă recomandă câteva evenimente unde vă veți simți fericiți

pexels-photo-850399-920×613

Duminica e cea mai potrivită zi pentru distracții și stabilirea de noi cunoștințe. Echipa #diez mereu se străduie să selecteze cele mai cool și utile evenimente pentru cei mai activi cititori de-ai noștri. Petrecere plăcută!

#Опохмел Party

Ce faceți după un Weekend greu? Corect! vă „tratați” exact cu ce v-ați „îmbolnăvit”. Să înceapă o nouă săptămâna cu cea mai tare dispoziție și stare emoțională pozitivă. Borcanul „minune” cu murături și cocktailuri speciale vor fi oferite cadou. Organizatorii au pregătit cea mai tare atmosferă prietenoasă în care vor fi concursuri și distracție până în zori. Unde? MuzCafe Karaoke, str.Sarmizegetusa 18/5, cu începere la ora 22:00.

#Organic Easter Brunch

Brunch-ul de duminică. O masă pentru savoarea sfârșitului de săptămână. Un amestec de mic dejun si prânz, brunch-ul are pretextul unei întâlniri cu prietenii sau cu toată familia în alt loc decât acasă.  Bucătarul șef împreună cu echipa sa își pun la încercare ingeniozitatea pentru a crea meniuri sofisticate pentru răsfățul de weekend. Meniul brunch-ului este bufetul suedez de unde te servești cu tot ce-ți poftește inima.

Dacă tot este Paștele Blajinilor, bucătarii au pregătit un Brunch mai special – Organic Easter Brunch, unde vor fi bucate tradiționale moldovenești ce se servesc de Paște – mămăligă cu tocăniță, brânză, scrob, plăcinte, sarmale și multe alte gustoșenii, cu care vă veți putea delecta din plin.

Începând cu ora 11:00, Vă invităm împreună cu prietenii și familia la brunch. Prețul pentru o persoană este 375 de lei, inclusiv 2 pahare din partea casei de vin spumant.  Rezervări și informații: 062 122 221

Întâlnirea se va face la Mezzo, pe strada Dimitrie Cantemir 12, cu începere la ora 11:00.

#Rum&Coke Party

muzCafe’44 te așteaptă în fiecare duminica la cel mai tare party Rum&Coke. Organizatorii vin cu o ofertă foarte fierbinte: Rum&Coke la doar 39 lei și, de asemenea, distracție și nebunie. Fă-ți singur dispoziția. Str. Albișoara 44, ora 19:00.

#Funkert | Styvasco

În această duminică se va da start maratonului din trei nopți nedormite pline de dans se va sfârși într-un stil mai deosebit. Cei care nu vor dori să doarmă sunt așteptați cu mare drag la Barbar (str. Mihai Eminescu 56), la ora 22:00. Toată noaptea STYVASCO va delecta toți oaspeții cu ritmuri alese în stil deep house, tribal și deep tech.

#Păsări glorioase


Istorie plină de aventuri a două păsări, care nu au putut să zboare spre ţările calde.

tyt

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente