În parcul Valea Morilor a apărut o nouă lucrare artistică. Este vorba despre un desen pictat pe peretele unei clădiri, unde preferau să locuiască oamenii străzii. Ideea de a transforma acest element sumbru într-o clădire plăcut ochilor, îi aparține unor personaje ale brandului local Piffi&Puffy. Un grup de tineri a dorit să le dăruiască locuitorilor, dar și oaspeților Capitalei dispoziție bună în timp ce se plimbă în Parcul Valea Morilor.

Ideea proiectului a venit din inițiativă civilă și a fost realizată de brandul Piffi&Puffy. Vopseaua a fost comandată special pentru proiect. Restaurarea clădirii a fost foarte costisitoare. A fost schimbat acoperișul, a fost renovată fațada și, ulterior, vopsită. Muncitorii au reușit în două săptămâni să ofere acestui edificiu un aspect atrăgător pentru toți vizitatorii Parcului Valea Morilor.

Încăperea dată a fost o stație de pompare a havuzului, care se afla în centrul lacului. Din păcate stația a funcționat foarte scurt timp.

30704087_1852258108177870_1457459983250620416_n

30706657_1852258181511196_1894593156112973824_n

30723574_1852258251511189_3972592178953191424_n

30728364_1852258154844532_2728517187558965248_n

30714307_1852258134844534_4344197619896025088_n

30708780_1852258121511202_2118009933147406336_n

30726889_1853122948091386_1460625576011235328_n

30740298_1853122968091384_5885793980955754496_n

30709403_1904337079598652_5430668837536141135_n

fotocredit: Valik Pinzaru