Europa League și-a desemnat cele patru semifinaliste care continuă lupta pentru trofeu. Echipele Arsenal, Atletico Madrid, Olympique Marseille și Salzburg, tragerea la sorți pentru desemnarea oponenților în semifinale va avea loc astăzi, cu începere de la ora 13:00.

Marseille a învinspe teren propriu echipa Leipzig cu 5-2, după 1-0 pentru nemți în tur.  Pentru echipa oaspete au marcat Bruma și Jean-Kevin Augustin, iar pentru gazdă și-au trecut în cont câte un gol Bouna Sarr, Florian Thauvin, Dimitri Paye, Hiroki Sakai, iar unul din golurile echipei Marseille a fost marcat de jucătorul echipei oaspete, Stefan Ilsanke.

Lazio, a pierdut la scor, 1-4 pe terenul lui Salzburg,  după ce pe Olimpico obținuse o victorie cu scorul 4-2. Toate golurile din retur au fost marcate în cea de a doua repriză.

Sporting Lisabona a pierdut cu 2-0 manşa tur contra lui Atletico Madrid. În retur portughezii au marcat doar un singur gol, astfel echipa calificată este echipa antrenată de Simeone.

Arsenal a remizat 2-2 pe teren advers împotriva echipei CSKA, după ce au câştigat cu 4-1 meciul tur. Tunarii au fost conduși cu 2-0 după golurile marcate de Fedor Chalov, Kirill Nababkin, dar au revenit prin golurile marcate de Danny Welbeck, Aaron Ramsey.