Ce cărţi citesc moldovenii? Top 10 titluri cumpărate pe elefant.md (Cum puteți obține o reducere de 40%)

cartecollage

De la romane de dragoste la lecturi de educaţie financiară – asta citesc moldovenii. „Fluturi” şi „Insomnii”, semnate de scriitoarea Irina Binder continuă să se afle în top 10 cărţi cumpărate pe site-ul www.elefant.md

Dacă cumpărați cărți de pe Elefant în perioada 13-14 aprilie, aveți reducere de 40% la fiece carte, oferta o vedeți aici.

#1.  Agnès Martin-Lugand –  „Oamenii fericiţi citesc şi beau cafea”

carte elefant 1

Un roman emoţionant de dragoste care spune povestea Dianei şi a lui Edward. Titlul romanului vine de la denumirea cafenelei literare „Oamenii fericiți citesc și beau cafea” pe care Diane a deschis-o la Paris. Finalul este unul neașteptat și te face să vrei cât mai repede să citești „Viața e ușoară, nu-ți face griji”, continuarea romanului autoarei Agnès Martin-Lugand.

#2.  Robert T. Kiyosaki – „Tată bogat, tată sărac”

carte elefant 2

Puţini sunt cei care nu au auzit de Robert T.Kiyosaki. Este investitor, om de afaceri şi autorul a numeroase cărţi de literatură motivaţională. Una dintre cele mai cunoscute cărţi ale lui este “Tată bogat, tată sărac”.  Cei mai mulţi oameni muncesc pentru bani în loc să facă banii să muncească pentru ei, consider Kiyosaki, care în această carte îţi dă câteva idei despre cum ai putea determina banii să muncească pentru tine.

#3. Irina Binder – „Fluturi”

carte elefant 3

Irina Binder este cel mai vândut autor român din ultimii 27 de ani. Lansat acum 5 ani, romanul “Fluturi” continua să se bucure de popularitate şi să se afle în toate topurile de cărţi bestseller. În 2016 autoarea a lansat şi cel de-al treilea volum “Fluturi”, care aduce deznodământul poveştii de iubire dintre Irina şi Robert.

#4. Gary Chapman – “Cele cinci limbaje ale iubirii”

carte elefant 4

Fiind mulţi ani consilier matrimonial, dr. Gary Chapman a ajuns la concluzia că principala problemă a cuplurilor o reprezintă modul în care partenerii îşi comunică afecţiunea. El susţine că la baza fiecărei relaţii de iubire există cinci limbaje principale: cuvintele de încurajare, timpul acordat, primirea de daruri, serviciile şi mângâierile fizice.

#5. John Gray – “Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”

carte elefant 5

Un alt manual de relaţii la mare căutare. Bestseller tradus în 45 de limbi, cartea este un ghid care vine în ajutorul femeilor şi bărbaţilor în a se recunoaşte reciproc. Autorul pleacă de la premisa că femeile îi trătează pe barbați în modul în care ar vrea ele să fie tratate, iar bărbații le tratează pe femei în modul în care ar vrea ei să fie tratați.

#6. Markus Zusak – „Hoţul de cărţi”

carte elefant 6

Anul 1939, Germania nazistă. Povestea unei fetiţe pe nume Liesel, trimisă împreună cu fratele ei să locuiască la o familie adoptivă după ce tatăl lor este închis, acuzat că este comunist. În scurt timp îi moare şi fratele, iar la mormântul acestuia găseşte o carte – Manualul Groparului. Aceasta este prima ei carte furată. “Hoţul de cărţi” ete o istorie cutremurătoare despre puterea cuvintelor de a crea lumi şi marca destine.

#7. Irina Binder – „Insomnii”

carte elefant 7

O altă carte a scriitoarei de origine română Irina Binder este în topul vânzărilor. Scrisă la cererea publicului, aşa cum afirmă autoarea, „Insomnii” este o colecţie de cugetări despre iubire, familie, dorinţe, visuri, împliniri, dezamăgiri, regret, despre viaţă cu bune şi rele.

 

#8. Jojo Moyes – „După ce te-am pierdut”

carte elefant 8

Continuarea bestseller-ului “Înainte să te cunosc”, cel de-al doilea roman descrie viaţa lui Lou după pierderea omului iubit. Ideea cărţii este vindecarea şi redobândirea încrederii în sine. Cu timpul, orice rană se cicatrizează, devenind o amintire care te face să zâmbeşti – asta încearcă să convingă autoarea de origine britanică.

#9. George S. Clason – „Cel mai bogat om din Babilon”

carte elefant 9

O carte de educaţie financiară, care narează principiile îmbogăţirii pornind de la câteva povestioare din Babilon. Secretul îmbogăţirii, aşa cum îl vede Clason, e să pui deoparte cel puţin 10% din banii pe care să îi câştigi, să cheltuieşti cu cap banii rămaşi şi să învesteşti banii economisiţi pentru a se înmulţi.

#10. John Boyne – „Băiatul cu pijamale în dungi”

carte elefant 10

O ficţiune istorică bazată pe ororile celui de-al Doilea Război Mondial. Cei care au văzut filmul, care a avut un success răsunător, ştiu deja că aceasta este povestea unui băieţel naiv de 9 ani  pe nume Bruno, care nu doreşte decât să-şi facă prieteni şi să înţeleagă lumea crudă din jurul lui.

Mai multe detalii despre Elefant și cărțile care le au vedeți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente