Prima ediție Open Source Camp: 300 de participanți din Moldova, România, Ucraina, Marea Britanie și alte țări europene

finis

Asociația Drupal Moldova, cu suportul USAID și a Guvernului Suediei, anunță organizarea primei ediții Open Source Camp în Moldova, care va avea loc în perioada 21 – 22 aprilie 2018, la Tekwill. OpenSource Camp Moldova – 2018 este un eveniment unic, organizat special pentru dezvoltatori, arhitecți și alți specialiști din domeniul tehnologilor informaționale, precum și comunitățile Open Source și liderii industriei.

Open Source Camp va aduna la un loc peste 300 de participanți din Moldova, România, Ucraina, Marea Britanie și alte țări europene, va organiza diverse ateliere de lucru și sesiuni tehnice și de afaceri despre tehnologii inovaționale și ultimele tendințe din cele peste 15 ramuri Open Source.

Scopul este de a încuraja colaborarea, schimbul de informație, însușirea tehnologiilor noi și a tendințelor din domeniu și pentru a obține avantaje competitive în utilizarea soluțiilor inovatoare Open Source.

bzdbtrf

Alte activități din cadrul evenimentului vor fi sesiunea de Networking, Trivia Night, CxO Networking, petrecea Open Source și multe altele.

Este o oportunitate extraordinară de a participa la evoluția comunității Open Source și lua parte la interschimbul de experiență și idei între diverși profesioniști din industrie, dezvoltatori și arhitecți, driveri ai tehnologiilor de viitor.

Alăturați-vă în perioada 21-22 aprilie și luați parte alături de liderii industriei la transformările digitale oferite de tehnologiile inovaționale și aflați cum, prin colaborare și implicare, puteți obține beneficii datorită celor mai mari Open Source investiții tehnologice al timpului nostru.

Cumpărați biletul AICI.

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul nostru.

Primul camp în Open Source din țară este organizat de Asociația „Drupal Moldova”, cu sprijinul USAID și al Guvernului Suedez. Conferința este, de asemenea, sponsorizată de către companiile Ellation și Endava în calitate de Gold Sponsor și Mixbook în calitate de Silver Sponsor.

fxbzdb

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente