(foto) Cel mai vizionat videoclip de pe Youtube, Despacito, a fost șters de hackeri

pri_49602682

Videoclipul lui Luis Fonsi „Despacito” pare să fi fost șters de pe YouTube. Acest lucru s-a întâmplat la cinci zile după ce videoclipul a bătut un nou record pe YouTube și anume a ajuns la cinci miliarde de vizualizări.

(update) În decursul a câteva ore Youtube a restabilit cel mai vizionat video din istorie, după ce un grup de hackeri l-au blocat.

Atunci când internauții încercau să vizualizeze clipul cu renumita melodie a lui Luis Fonsi și Daddy Yankee apărea o imagine cu mai mulți oameni mascați și cu arme în mâini. Când fanii încearcă să apese pe butonul de redare, se spune că videoclipul nu este disponibil, scrie independent.co.uk.

1 2

Ei nu sunt primii artiști care trec prin asemenea situații, anterior au avut de suferit și Shakira, Selena Gomez, Taylor Swift și Drake. Clipurile originale au fost postate de Vevo.

Hackerii care care au șters videoclipul se numesc Prosox și Kuroi’sh. Aceștia au scris „Libertate Palestinei” sub videoclip.

Nu toate videoclipurile Vevo au fost afectate.

Piesa „Despacito” este rezultatul unei colaborări între doi artişti, Luis Fonsi şi Daddy Yankee și a devenit hit în anul 2017, când a fost lansat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente