(video) Experiment social inedit. Un tânăr DJ și un baterist profesionist din Moldova se întâlnesc într-un duel

Untitled

V-ați întrebat vreodată ce poate învăţa un om pasionat de grădinărit de la un DJ? Aflați în cele ce urmează, pentru că programul social 60plus continuă seria de experimente „60plus – O ISTORIE” prin lansarea celui de-al doilea video.

Doi protagonişti – un tânăr şi un „tânăr în etate 60+”, care au ceva în comun, sunt puşi în situaţia de a crea ceva împreună, iar rezultatul este uimitor. Protagoniștii tineri sunt rugați să împărtășească abilitățile lor cu o persoană de vârstă pensionară. De la începutul experimentului, tânărul nu cunoaște cine va veni la el, vârsta acestuia sau ocupația. Și îl așteaptă o mare surpriză.

Cel de-al doilea video îi are ca protagonişti pe DJ Bishop şi pe Sebastian Nahaba, profesia căruia o descoperiți în experimentul video de mai jos. Mai jos descoperiți cum au lucrat împreună şi ce a ieşit din asta.

Video-urile au ca scop să surprindă şi să schimbe percepția publicului despre oamenii vârstnici prin ilustrarea situațiilor în care persoane de diferite vârste conlucrează armonios pentru a crea ceva neobişnuit.

În primul experiment, protagoniștii au fost: un rapper din Moldova și un interpret de operă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente