Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 28 martie, o zi reușită de miercuri

pexels-photo-875862
Foto: CC0 License

Miercuri este mijlocul săptămânii, psihologii spun că anume această zi este cea mai complicată. Dacă vrei să te distragi de la rutina zilnică, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente colorate pentru o zi cât mai reușită.

# Femeia și Banii. Relația Magică

Image may contain: 1 person, smiling, text and closeup

Poate că, așa cum se zice în popor, banii sunt „ochii dracului”. Poate că nu aduc fericirea și nu pot cumpăra sănătatea… Totuși, numărul lor contează și se obțin greu, numai prin muncă, în zilele noastre. De ce unii au și alții nu? Vino la un training și descoperă secretele relaţiei femeii şi a banilor. Ești așteptat miercuri, 28 martie la orele 18.30-20.30 la Bunătăți de la Marika, Veronica Micle 1/1. Detalii despre eveniment vezi pe Facebook.

# Lidia Isac – Acoustic Dreams Live

Image may contain: 1 person, text and closeup

Lidia Isac este vocea care te face să gândești, să compătimești, să speri și să visezi. E o muzică rafinată pentru cei ce apreciază arta vocală. Alături de ea, pe scenă, sunt muzicieni care au contribuit deja la istoria muzicii moldovenești – Dorel Burlacu, Marcel Suceveanu, Dan Bruma. Fiecare din ei este o valoare, care transformă orice spectacol într-un triumf muzical. Mai multe informații găsiți pe Facebook.

# Vinuri italienești

Image may contain: drink

Clubul Vinopolis te invită la cursul cu numărul 10, dedicat vinurilor italienești. Vei avea parte de o adevărată experiență mediteraniană, în care vei degusta vinuri alese din cele mai faimoase podgorii din Italia într-o combinație desăvârșită cu bucate specifice bucătăriei italiene. În plus, Mihai, somelierul clubului o să te plimbe prin istoria culturii viticole italiene, o să îți povestească despre sortimentului de soiuri, cu diferențiere pe regiuni și caracteristicile vinurilor din această țară. Mai multe detalii găsiți pe Facebook.

# Târgul de Cariere Chișinău

Image may contain: 1 person, smiling, text

Târgul de Cariere revine la Chișinău cu o nouă ediție TdC. Joburi atractive, programe de Internship, consiliere profesională și multe activități ce te vor ține în priză te așteaptă în cele două zile de eveniment. Mai multe informații urmăriți pe pagina de Facebook a evenimentului.

# Tomb Raider Începutul

Image may contain: 1 person, cloud and text

Cea mai recentă poveste din noua serie „Tomb Raider” se va lansa pe marile ecrane în martie 2018 și promite să fie un cocktail amețitor de aventură și mister pe care fanii popularei francize de jocuri video îl așteaptă cu nerăbdare. Detalii găsiți pe Facebook.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente