Recomandări de evenimente pentru o duminică leneșă în care trecem la ora de vară

TJITMPYYW8

Pe măsură ce primăvara avansează în calendar, cu atât crește și dorința de a o avea reflectată și în temperaturile de afară. Echipa #diez este convinsă că putem aduce căldură în viețile noastre și prin alte metode, motiv pentru care vă recomandăm câteva evenimente pentru ziua de duminică. PS: Nu uitați că în această zi trecem la ora de vară.

# Pregătirea №3 pentru trail run 

Duminică, 25 martie, clubul de alergări Sporter invită toți doritorii, fie începători, amatori sau sportivi cu experiență, la antrenament de alergare de primăvară, în cadrul pregătirii pentru cursa trail „Trail Run „Hai Haiduci! by Salomon” 2018”.

Antrenamentul se va desfășura pe teren accidentat sub conducerea antrenorului clubului Sporter, care va instrui sportivii în privința distanței de alergare.

Startul: 10:00

Locul întâlnirii: Porțile Orașului, bd. Dacia 44, vizavi de Andy’s Pizza

Antrenamentul este gratuit. Aici poți afla mai multe detalii.

# Festivalul Filmului Francofon

În fiecare primăvară, în cadrul Zilelor Francofoniei, Alianța Franceză din Moldova vă invită să descoperiți multiplele fațete și noutățile cinematografiei francofone în toată diversitatea sa. 11 filme vor putea fi descoperite până pe 25 martie la Chișinău și la Tiraspol. Detalii despre eveniment, aici.

#Game of Thrones II – Concert Simfonic

Pe 25 martie, iubitorii de muzică bună sunt așteptați la Palatul Național să se delecteze cu compozițiile simfonice din Game of Thrones, X-Men, Westwood, Inception, Matrix, the Last Samurai, Star Wars, The Fifth Element, și multe altele. Acest concert este continuarea primului, cu piese și surprize noi, în premieră la Chișinău. Bilete disponibile pe iTicket. Concertul începe la ora 18.00. Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

# Training: Conflictele în organizații. Cum procedează un lider

Debate Academy vine cu un training inovativ, livrat de Diana Scorpan, ex-președintă Debate Academy și actuală studentă la Facultatea de Relații și Organizații Internaționale a Universității din Groningen, Olanda.

Conținutul training-ului este adaptat după curriculum-ul de predare a cursurilor livrate de profesori notorii din Olanda și va conține elemente de leadership, comunicare, resurse umane și management. Prezentarea va îmbina tehnici, sfaturi și exemple reale care să ilustreze importanța și actualitatea acestui subiect.

Evenimentul are loc la Biblioteca „B.P. Hasdeu” și începe la ora 15.00. Urmărește aici detaliile evenimentului.

# Marea Adunare Centenară

La data de 25 martie, toată Mișcarea Unionistă va fi la Chișinău pentru a marca 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Evenimentul se va desfășura în Piața Marii Adunări Naționale, începând cu ora 12.00.

Detalii puteți afla aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente