Sâmbătă, stinge lumina și sărbătorește Ora Planetei la cele mai frumoase evenimente recomandate de #diez

Sâmbătă aceasta, vă invităm să ne solidarizăm toți împreună cu Planeta și să stingem luminile timp de o oră, la 20.30. Ca să fie mai ușor, vă recomandăm o serie de evenimente unde să vă adunați cu prietenii și să lăsați luminile de-acasă să se „odihnească”.

# Festivalul Filmului Francofon

În fiecare primavară, în cadrul Zilelor Francofoniei, Alianța Franceză din Moldova vă invită să descoperiți multiplele fațete și noutățile cinematografiei francofone în toată diversitatea sa.  11 filme vor putea fi descoperite până pe 25 martie la Chișinău și la Tiraspol. Detalii despre eveniment, aici. 

# Theory of Everything – movie night

American Language Center te invită sâmbăta aceasta la un movie night, unde ai șansa să vezi un film bun într-o companie prietenoasă, să-ți îmbunătățești limba engleză prin discuții și să cunoști un nativ american, care se află în această perioadă la Chișinău. Detalii, aici. 

# Balet „Suhishvili”

Trupa de balet georgiană „Sukhishvili” a pregătit un spectacol cu participarea a 100 de dansatori și a unei orchestre pentru publicul din Chișinău. Evenimentul va avea loc la Palatul Național „Nicolae Sulac”, începând cu ora 18.o0. Detalii, aici.

# АГОНЬ (Live Concert)

Fanii trupei din Ucraina – Agoni îi pot urmări într-un concert LIVE la Famous Arena sâmbăta aceasta. Grupul muzical a fost lansat în anul 2016 și este format din foștii membri ai trupei „Quest Pistols”. Detalii despre concertul de la Chișinău, puteți găsi aici.

# Vocea Umană

Iar dacă preferați să vedeți o piesă de teatru, o puteți face la Teatrul „Geneza Art”, unde Daniela Burlaca a pregătit un spectacol după monodrama „Vocea Umană” de Jean Cocteau. Acesta este axat pe stările provocate de iubire. „Iubirea care nu are timp, vârstă, limbă, gen, limită, prejudecăți”. Detalii, aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente