Candu susține că nu a plagiat atunci când a preluat imagini cu arena din Franța: Este ca și cu sistemul mixt

arena-sport_14526300 (1)

Președintele Parlamentului, Andrian Candu spune că imaginile prezentate de la Arena din Dunkerque sunt doar ilustrative și nu înseamnă că așa va arăta arena. Totodată, acesta a ținut să menționeze că inițiativele bune ale PD sunt blamate iar cele ale opoziției lăudate, ca și în cazul sistemului mixt.

„Calculele noastre și planurile noastre sunt făcute ca statul să contribuie aproape cu nimic”, a spus președintele Parlamentului, Andrian Candu.
Totodată, acesta a punctat că nu a încălcat nici o prevedere legată de drepturile de autor, iar „pe monitoare putea să apară orice prezentare din surse publice pentru exemplificare, despre cum funcționează o arenă multifuncțională”.

„Nu am menționat niciodată că acel concept este ceeea ce facem noi. Noi era să spunem că așa va arăta.Doar acel investitor care va câștiga concursul va veni cu design-ul și costul”, a punctat Candu.

Toată această situație l-a făcut pe Andrian Candu să se „victimezeze”:

„Denotă încă o dată că dacă vine PD cu inițiativă bună, suntem blamați. Dacă vine opoziția atunci este lăudată. Este ca și cu sistemul mixt”, a adăugat acesta.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente