Universitatea de Stat din Moldova caută cei mai frumoși studenți. Cum poți participa la castingul Miss&Mister USM 2018

mister-miss-USM

Autoguvernarea Studenţilor Universităţii de Stat din Moldova organizează a III- a ediție a concursului de frumusețe și inteligență Miss&Mister USM 2018. Anul acesta organizatorii promit să uimească din nou, punând concurenții la diferite încercări.

Participanții pe durata pregătirii pentru concurs vor avea de trecut mai multe traininguri în modeling, actorie și oratorie. Probele concursului vor scoate în evidenţă calităţile participanților precum: frumuseţea, inteligenţa, ingeniozitatea şi totodată vor reprezenta una dintre cele mai prestigioase universități din țară, Universitatea de Stat din Moldova.

Pentru organizarea şi realizarea acestui concurs de frumuseţe şi inteligenţă, echipa organizatorică ASUSM, atrage parteneri şi sponsori, astfel încât participanții nu vor suporta cheltuieli financiare, ca de ex: asigurarea cu vestimentație, machiaj, coafură sau alte cheltuieli.

Dacă vrei să fii în centrul atenției, ești creativ/ă și carismatic/ă – participă la casting și îndeplinește acest FORMULAR.

Mai multe detalii despre concurs, participanții vor primi în ziua casting-ului.

Sunteți așteptați la data de 23 martie, ora 13:00, Biblioteca de la Etajul II, blocul central!

29343173_777079049154186_3801201792474152960_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente