Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru o zi de primăvară cu zăpadă

evenimente1
Foto: Ben White

E sfârșit de martie, un martie frumos cu multă zăpadă. Însă timpul de afară nu trebuie să vă indispună, mai ales că echipa #diez a ales pentru voi cele mai frumoase evenimente. 

# Slow Food. Wine. Life

slow

Sunteți invitat la un eveniment gastronomic care va avea loc în data de 21 martie, începând cu ora 18:00, în incinta restaurantului Ambassador, Radisson Blu, cu participarea a trei bucătari-șefi din Bordeaux, Franța, care vor găti în tandem cu echipa de bucătari ai restaurantului, în frunte cu Fatih Yilmaz. Bucătarii vor oferi o demonstrație culinară inedită și vă vor surprinde cu un meniu savuros francez din produse moldovenești. Mai multe detalii despre eveniment AICI.

#Poetry Slam 2018

poetry

Cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei sunteți invitat la a IV-a ediție Poetry Slam, categoria de vârstă 15-18 ani. Evenimentul va avea loc pe 21 martie 2018, începând cu ora 17:00, la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”. Mai multe detalii AICI.

#Festivalul Filmului Francofon – ediția 17

festival

În fiecare primăvară, în cadrul Zilelor Francofoniei, Alianța Franceză din Moldova vă invită să descoperiți multiplele fațete și noutățile cinematografiei francofone în toată diversitatea sa. Mai multe detalii găsiți AICI.

# Invitația la Vals

invitatie

Teatrul Geneza Art vine cu o „Invitație la Vals” către spectatori. Un spectacol – mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. „Omul care caută adevăruri, e asemeni unui nefericit care valsează pe un teren minat. O dramă omenească despre mândrie și frica de a iubi prea mult”. Mai multe detalii AICI.

#Concurs Național Ecologia în proză, versuri și culori

ecologie

Îți place să pictezi, să scrii proză, sau chiar poezii?Atunci e timpul să participi la cea de-a doua ediție a concursului național Ecologia în proză, versuri și culori, organizat de către Clubul Ecologiștilor al Ligii Naționale a Tineretului din Moldova. Mai multe detalii despre concurs AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente