A unsprezecea ediție a Festivalului limbilor urmează să aibă loc pe 25 martie la Chișinău. Evenimentul este organizat de Clubul Toleranței al CCE „KEDEM”, iar în acest an vor fi prezentate vizitatorilor, 24 de culturi.

«Festivalul limbilor» – este posibilitatea de a afla informație nouă despre diverse limbi care sunt răspândite pe teritoriul Moldovei și peste hotarele ei. Reprezentanți a 24 de culturi diferite sunt gata să povestească oaspeților festivalului despre limba lor maternă. Într-o ambianță plăcută, profesorii vă vor prezenta frumusețea culturii lor într-o formă deschisă și liberă (dansuri, cîntece, poezii, etc.). Astfel, devine real ca oaspeții să cunoască despre un număr mare de etnii și limbi prezente în Moldova, țările din Europa, Asia și Africa.

Festivalul reprezintă o legătură culturală dintre oameni, care permite sa se facă cunoștință cu cultura altor țări și popoare. Și aici nu vei avea nevoie de vize sau bani pentru transport, căci oriunde ai păși – vei ajunge în altă țară.

Înregistrarea participanților se va face la data de 25 martie începând cu 12:30, iar evenimentul se va desfășura  de la orele 13:00, la CCE „KEDEM”, str. E. Doga 5. Intrarea la acest eveniment va fi gratuită.

Mai multe informații puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.