CryptoLEU este un proiect nou și independent care vizează integrarea unei monede virtuale într-o anumită zonă economică. CryptoLEU-ul optează pentru zona Europei de Est. Noua valută este o criptomonedă bazată pe blockchain, care reprezintă un instrument financiar și un activ ușor de schimbat

CryptoLEU este fondat la inițiativa unei echipe mici, talentate și diversificate de economiști, avocați și analiști economici.

Proiectul își propune să elimine formele economice actuale, care se reduc la schimbul produs – cash, și să faciliteze introducerea inovațiilor în ceea ce ține de plăți. Prin urmare scopul primordial al CryptoLEU-ului este crearea unei noi monede digitale, care poate fi utilizată de oricine, oriunde.

Avantajele LEU-lui în raport cu banii cash sunt evidente. Criptovaluta va deveni una valoroasă și acceptată pe o piață virtuală deja existentă cu o rețea economică și socială bine puse, la punct.

Pilonii fundamentali care contribui la fortificarea poziției CryptoLEU-lui sunt: rețeaua loială, cererea pe piață, infrastructura pentru tehnologie implementată corespunzător, poziția de lider pe piață, abordarea unică și corectă în raport cu crearea unui model economic.

Mai multe despre CryptoLEU aflați pe pagina oficială a monedei, dar și pe pagina de Facebook.