Vrei să devii freelancer, dar nu știi cum să începi? Participă la un seminar dedicat începătorilor. Cum te înregistrezi

23561316_1190269434408272_7461960198709185721_n

Pe 29 martie, iHUB Chișinău organizează un seminar cu tema: Freelance in IT. How to work remotely and not live in a cardboard box. Instruction for beginners. Speakerul  acestui eveniment este Iurii Maximciuc, freelancer, unul dintre cei mai întrebați dezvoltatori web pe Up work, pasionat de călătorie și fotografie.

E cert faptul că, fiind freelancer este destul de complicat să-ți setezi corect timpul în așa mod, încât să îndeplinești toate sarcinile propuse și, în același timp, să fii la curent cu toate schimbările și tendințele noi care au apărut în domeniul în care activezi.

Pentru a afla mai multe despre viața cotidiană a unui freelancer, ești invitat/ă la seminarul „Freelance in IT. How to work remotely and not live in a cardboard box.Instruction for beginners” unde vei afla despre:

#Mituri și concepții greșite despre Freelance;

#Plusurile și minusurile de a lucra la distanţă;

#Cele mai populare și de încredere platforme de Freelance;

#Abilitățile necesare;

#Siguranța plăților;

#De unde să începi? Exemple, folosind cea mai mare platformă de freelance din lume – Upwork.

Puțină informație despre comunicator:

După ce a absolvit facultatea de Informatică în 2011, Iurii Maximciuc, și-a început cariera în calitate de dezvoltator web într-un studiou internațional, care creează o platformă de freelance pentru avocați. După trei ani de activitate plictisitoare, el a decis că freelance-ul este mai interesant și a început să lucreze de la distanță pe o perioadă îndelungată de timp.

Din 2014, a vizitat 25 de țări, a găsit mulți prieteni noi și are posibilitatea de a-și combina programul de lucru cu timpul său liber. De asemenea, este mereu deschis să-și împărtășească propria experiență în freelance cu alte persoane.

Dacă planifici și tu să-ți începi cariera de freelancer, nu ezita să participi la seminar. Bilete pot fi achiziționate aici: 

iurii maximciuc

Detalii despre eveniment găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente