Putin și-a înregistrat votul în cadrul scrutinului: „Sunt convins că programul meu este bun pentru ţară”

Vladimir Putin votes at Russian presidential elections

Vladimir Putin şi-a înregistrat votul în cadrul scrutinului prezidenţial din Rusia, iar la ieşirea de la urne a declarat ar fi mulţumit de orice rezultat care să-i asigure un nou mandat de preşedinte, relatează site-ul agenţiei Tass.

Liderul de la Kremlin, care şi-a înregistrat votul la o secţie de votare din Moscova, a declarat că programul său politic este cel mai potrivit pentru Rusia, scrie mediafax.ro.

„Consider a fi un succes orice rezultat care îmi va permite să îmi continui munca de preşedinte. Sunt convins că programul meu este bun pentru ţară”, a declarat Putin.

Conform datelor furnizate de Comisia Electorală Centrală din Rusia, peste 107 milioane de ruşi sunt înscrişi pe listele electorale şi au fost deschise 97.000 de centre de votare.

Ella Pamfilova, purtătorul de cuvânt al Comisiei Electorale Centrale, a precizat că până la ora 10, rata de participare la vot a fost de 16.55%.

Pe lângă Vladimir Putin, alţi şapte candidaţi sau înscris în cursa pentru funcţia de preşedinte al Rusiei: Vladimir Jirinovski (Partidul Liberal Democrat), Pavel Grudinin (Partidul Comunist), Grigori Iavlinski (Iabloko), Boris Titov (Partidul Creşterii), Serghei Baburin (Uniunea Naţională a Rusiei), Maxim Suraikin (Comuniştii Rusiei) şi Ksenia Sobciak (Iniţiativa civică).

Secţiile s-au deschis sâmbătă seara la ora 22:00 (ora României) şi se vor închide în duminică, la 19:00.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente