(foto) Un pictor din Moldova și-a expus lucrările la Consiliul Europei. Până când va dura expoziția

expozitie7

Pictorul din Moldova, Andrei Mudrea, și-a expus lucrările la Consiliul Europei. În incinta clădirii Agora din Strasbourg, la 5 martie, a avut loc inaugurarea expoziţiei de artă a pictorului, care va dura până la 29 martie 2018.

Expoziția este organizată de către Clubul de Artă al Consiliului Europei, Europe’s Art și cu suportul Reprezentanței Permanente a Republicii Moldova pe lângă Consiliul Europei.

expozitie1

Reprezentantul Permanent al Republicii Moldova Corina Călugăru a participat cu un discurs de deschidere la eveniment, remarcând importanţa solilor artistici, precum Andrei Mudrea în promovarea imaginii ţării peste hotare.

expozitie2

La vernisaj au participat funcţionari ai Consiliului Europei și misiunilor diplomatice din Strasbourg, precum şi alți iubitori de artă.

expozitie3

Mai mult, printre jocuri de culori, lumină, peisaje, cei prezenți au primit în dar simbolul primăverii – Mărţişorul, oferit de către Biroul Relații cu Diaspora şi confecționat de către beneficiarii Centrului de zi pentru copii cu dizabilități PHOENIX din or. Rîșcani.

expozitie4

expozitie 5

expozitie 6

expozitie8

expozitie9

Photo credit: Sorina Nidelcu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente