Rar așa zile pline de evenimente care pot contribui la dezvoltarea voastră intelectuală și spirituală. Joi, 15 martie e acea zi în care vă puteți elibera de emoții negative, să învățați lucruri utile și să faceți cunoștință cu noi oameni. Nu ne credeți? Priviți ce evenimente echipa #diez v-a pregătit.

#Tekwill Birthday Party

Pe 15 martie Tekwill te invită să petreceți  și să sărbătoriți împreună  un an de excelență în ICT Tekwill: One Year Anniversary. Te așteaptă muzică bună de la Deepshader, Nevolla, Mutu și alții. De asemenea, nu va lipsi de pe masă și băutură, snack-uri și tort. Distracția este garantată.

Intrarea este gratuită, dar numai dacă te înregistrezi aici:

Tekwill se află pe adresa Studenților 9/11. Party-ul se va începe la ora 19:00.

#Design Thinking: Business Cases I


Învață să gândești ca Elon Musk la un workshop gratuit. Metodologia Design Thinking este o metodă de lucru utilă pentru oricine care vrea să lucreze eficient, să nu piardă timpul în van și să se apuce de treabă, odată ce s-a confruntat cu o problemă sau provocare. E despre gândirea practică, despre schimbările mici, dar corecte care aduc rezultate mari în timp.

Pentru cine e workshopul?

Pentru specialiști HR, manageri de toate nivelurile, developeri, oameni de afaceri; creatori de produse și prestatori de servicii.

De ce trebuie să vii?

#Ca să învățați cum funcționează tehnica Design Thinking

#Ca să descoperiți studii de caz, explicate și cercetate amănunțit

#Ca să înțelegeți cum poate funcționa Design Thinking în cazul provocării tale.

#Ca să puneți oricât de multe întrebări doriți

#Ca să exersați gândirea de tip Design

Când? Pe 15 Martie, ora 14.00

Unde? Tekwill, str. Studenților 9/11

Înregistrați-vă aici, cât mai e loc și cât e gratuit.

Mai multe informații vezi AICI.

#Cum să creezi un robot – pas cu pas

Ești pasionat/ă de robotică și vrei sa înveți ceva nou? Nu rata această ocazie minunată! Vino pe 15 Martie, la ora 14:00, la Aniversarea Tekwill și învață cum să faci un robot pas cu pas, începând de la analiză și până la implementare. Despre toate acestea vei învăța de la un speaker cu experiență în domeniu.

Nu ezita! Înregistrează-te chiar acum! Locurile sunt limitate!

#Live Session cu Coral Reef!

În această joi aveți ocazia să ascultați un band a cărui interpretare este una superbă! Vor fi multe coveruri cunoscute, începând cu stilul pop și finisând cu blues! Asta înseamnă o seară perfectă cu muzică diversă!

Tinerii de la Coral Reef vor face o atmosferă perfectă pentru un sfârșit de săptămână relaxantă și un început de weekend frumos! Intrarea este gratuită. Rezervări puteți face la numărul de telefon: 069672191 Sunteți așteptați la un Live Session deosebit de frumos, joi, 15 martie, ora 20:00, la Kira’s Club (Veronica Micle 7).

Detalii despre eveniment găsiți aici.

#Frumoasa călătorie a urșilor panda

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec, în regia Danielei Burlaca.

Un delir, o bucurie fără margini, o abandonare de sine, care depășește orice așteptare, orice idee cinică, sau neconcepută despre iubire… Dorința de a se contopi și de a dispărea în iubire ia proporții absolute ale dizolvării în neant. Urșii panda – un spectacol de atmosferă și relaxare.

Prețul biletelor: 120 de lei. Le puteți comanda de pe iTicket. Sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746 Biletele rezervate la telefon trebuiesc ridicate cu o zi înainte de spectacol, de altfel vor fi scoase în vânzare.