„Știu că este un mandat dificil”. Prima declarație a Victoriei Iftodi, candidata pentru fotoliul ministrului Justiției

victoria
Foto: basarabia.md

Judecătoarea Curții Constituționale, Victoria Iftodi, susține că acceptă funcția de ministru al Justiției, chiar dacă e conștientă că va fi „un mandat dificil”.

Contactată de Ziarul NAȚIONAL, Victoria Iftodi a declarat că ieri a fost telefonată și invitată la ședința de astăzi a Biroului Permanent al Partidului Democrat (PD). Ulterior, i-a fost propusă această funcție.

Judecătoarea Curții Constituționale recunoaște că are în față un mandat dificil. „Știu că este un mandat dificil, problemele din sistem îmi sunt foarte cunoscute, pentru că provin din acest sistem. Pe mulți dintre cei care lucrează în Ministerul Justiției îi cunosc de ani buni și sunt convinsă că vom face din nou o echipă bună. Cunosc foarte bine și lista de priorități a Guvernului pentru 2018 în acest domeniu și sunt total de acord cu ele”, a punctat Victoria Iftodi.

Viitoarea ministră este convinsă că va avea o relație foarte bună cu partenerii externi. „Sunt convinsă că voi avea o relație foarte bună cu partenerii de dezvoltare, care ne sprijină în reforma justiției și pe baza experienței pe care acumulat-o în calitate de ambasador”, a conchis sursa citată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente