Solidaritate între medici. Personalul din toate instituțiile medicale din Chișinău vor purta panglici mov până la sfârșitul lunii

solidaritate-intre-medici–personalul-din-toate-institutiile-medicale-din-chisinau-vor-purta-panglici-mov-pana-la-sfarsitul-lunii-1520945006

Până la sfârșitul lunii martie, toți lucrătorii medicali din instituțiile medico-sanitare din municipiul Chișinău vor purta panglici de culoare mov în semn de solidaritate. Decizia a fost luată astăzi de Direcția Sănătate a CMC, după ce săptămâna trecută un medic a fost bătut de soțul unei paciente care a decedat în spital.

Începând de mâine, 14 martie, până la sfârșitul lunii, tot personalul instituțiilor medico-sanitare publice municipale va purta câte o banderolă/panglică de culoare mov, ce exprimă solidaritatea, scrie unimedia.

Direcția municipală menționează că această acțiune nu va perturba activitatea instituțiilor medicale și nu va influența calitatea asistenței medicale acordate pacienților în perioada menționată.

Vă amintim că, șefa secţiei Terapie nr.2 de la Spitalul Municipal nr.1, a fost internată în spital cu numeroase traumatisme. Aceasta a fost bătută de către soțul unei paciente, care a decedat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente